Milyen így a diétás étrendem?
Mennyiségnek még nem számoltam utána, először arra gondoltam, meghatározom, mit fogok enni, hogy könnyebb legyen a bevásárlás.
Tehát:
Első étkezés: zab, fehérjeturmix
Második, harmadik, negyedik étkezés: csirke vagy hal, tojás(fehérje), zöldségek, esetleg pufirizs/barna rizs
Utolsó étkezés: sovány túró, lenmagolaj
Edzés után fehérjeturmix
köszi
a kettő közül melyiket ajánlod inkább, ha az egyik fér még bele a keretbe? mármint bcaa és glut. közül, karnitin van
-a lenmagolajat ne este idd.
-BCAA a fontosabb, egyértelmű.
-edzés utáni fehérjeturmixba tehetnél valami szénhidrátot is, zabpehely, vagy glutamin(ha emellett döntesz).
köszi
akkor a lenmagolajat mikor? azt olvastam, hogy nem szerencsés keverni szénhidráttal, de a többi étkezést, ugye tartalmaz azt is... vagy nap közben - étkezésen kívül - is lehet inni?
Én is a túróhoz teszem, de nem akarok ezen összeveszni.
Nekem nem fér bele a diétába edzés utáni ch, max tényleg egy kicsi zab vagy a glutamin. BCAA még jobb és az mehet edzés előtt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!