Baj ha nincs étrendem saját testsúlyos edzésnél?
A börtönökben nincs diéta, azt eszed, amit elédb*sznak. Még is erősek, izmosak. Nem is kicsit.
Én mindig is azt ettem, amit anya főzött. Nem volt más választásom. Sokat ettem, sokat edzettem, erős lettem. Ez ilyen egyszerű. A spártaiak szerinted számolgatták, hogy naponta hány g fehérjét visznek be? Nem.
Most biztos menőnek érzed magad a tényeket nélkülöző, csúsztatásokkal teli populista válaszod után.
A spártai katonáknak nem volt hiány a fehérjéből, jól képzettek voltak. A körülöttük élő falusi parasztok meg nem épp erőtől duzzadtak így hiába voltak 3x annyian a városállam nyugodtan kizsákmányolhatta őket.
Ha már itt tartunk súlyzós edzést is végeztek az olimpiai súlyzó rúd, az egykezes súlyzó vagy épp a kettlebell elődjei már akkor megjelentek.
Szedni ne szedjél semmit, ezt csak a gyógyszerre szokták írni.:)
Utolsó kajának egyértelműen a legjobb a sovány túró, mert ebben van lassú felszívódású fehérje, a kazein, ami ellátja az izmokat fehérjével éjszaka, hogy tudj regenerálódni.
a testépítéshez PÉNZ kell, ne olcsózzál itt, minőségi táplálékot kell zabálnod egész álló nap!!!
body.builder.hu -n olvass el minden cikket, mert én is ilyen tudatlan voltam mint te kb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!