Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Baj ha nincs étrendem saját...

Baj ha nincs étrendem saját testsúlyos edzésnél?

Figyelt kérdés
Erősödni akarok nem feltétlenül izmosodni de az sem ártana de gondolom az vele jár.Szóval ha nem szedek fehérjét meg húsokat minden nap hanem este szoktam kb egy tányér gyümölcsöt szőlő,alma,banán meg ami szezonba van,így érhetek el valami változást izom növekedésbe is? És még azt akarom kérdezni hogy ha nem szedek szteoridott attól még nő az erőm nem?Köszi

2012. okt. 24. 21:21
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Montez,neutron kösz. Utolsó de én nem testépiteni szeretnék de szerintem ezt leírtam,az írtam hogy egy kis izmot szeretnék felszedni ami saját testsúlyossal elérhető.Szóval ha túrót eszek akkor minden anyagot befogok vinni ami kell?
2012. okt. 25. 21:07
 12/19 anonim ***** válasza:

este a túróval beviszed a kellő minőségű fehérjét.

De egész nap jó étrend kell:

Tömegnövelő étrend: napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg szénhidrát (ch).

Ezekből kellene leginkább összerakni:

fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.

ch: zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.

zsír: omega3, lenmagolaj.

Itt találsz tömegnövelő étrendeket is: [link]

2012. okt. 25. 21:09
 13/19 A kérdező kommentje:
kösz
2012. okt. 25. 21:30
 14/19 A kérdező kommentje:
És még annyi hogy ha ugye csinálom ezt a saját testsúlyos(fegyencedzést akkor az növeli a sport teljesitményeimet is valamennyivel mert jobb lesz a kondim meg mindenem erősebb pl.: futásnál ehhez is kéne fehérje,táp k. stb..?
2012. okt. 25. 21:32
 15/19 anonim ***** válasza:
Fegyencedzés mellé is mehet tejsavóprotein és kellene multivitamin is. Javul a kondid természetesen, de futáshoz, illetve más kardio tevékenységben történő fejlődéshez azért nem árt, ha azokból is rendszeres edzés van.
2012. okt. 25. 21:45
 16/19 A kérdező kommentje:
szóval + ba tejsavprotein meg multivitamin a rízs stb.hez vagy elég ehhez a célhoz csak a tejsaj prot+ multi vit.?
2012. okt. 25. 22:11
 17/19 A kérdező kommentje:
tejsav * nem tudom mennyire érhető amit kérdeztem ezért még egyszer felteszem:Ha fegyenc edzést végzek akkor Ehhez hogy kicsit javoljon a kardio gyakorlatok ahhoz kell-e táp kiegészitő ,rizs rendszeresen és ha igen kell akkor nem elég a multi vitamin + a tejsav protein. És ha nem elég akkor mit kell ennem ,innom?
2012. okt. 25. 22:17
 18/19 anonim ***** válasza:
54%

Kell a rendes tömegnövelő étrend, amit írtam.

Na akkor összefoglalom, hogy néz ez ki:

Reggel megy zabpehely+protein, majd 2,5-3 óránként csirke-rizs-zöldség. Edzés után azonnal tejsavóprotein+50g gyors ch, pl dextróz. Erre rá 40-50 percre szilárd kaja, pl csirke-rizs-zöldség vagy hal-krumpli-zöldség, stb. Este pedig még a sovány túró. Nálam megy reggel és este is 1-1 mega daily one multivitamin.

2012. okt. 25. 22:20
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszi most már minden értek
2012. okt. 26. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!