Lehetséges hogy 13 éves vagyok, és azért nincs cicim mert lisztérzékeny vagyok, cukorbeteg, és ugye akkor diétás étrendem van?
Várj már az ilyen dolgokkal légyszíves!
Előbb egy 13 éves lány kérdezte, hogy jó e a segge?Ráadásul képekkel..Hol élünk?
én is lisztérzékeny vagyok még is kinőtt a f.arkam:)
16f
Ez genetika, nem táplálkozásfüggő.
Nézd meg a felmenőidet. Ha közeli nőrokonaidnak sincs nagy melle, akkor jó eséllyel neked se lesz.
Mellesleg, nekem 13 évesen alig volt még mellem. De eszembe sem jutott azon aggódni, h mekkorára nő. Hiszen úgysem lehet változtatni rajta, max majd később implantátummal. -.-"
Nekem sem volt cicim 13 éves koromban.Sőt még 17-18 éves koromban sem.Ebben az időben 75/A melltartót hordtam.
később 85/B-st.Szülés után pedig 100/D.Most pedig 95/D melltartót hordok.
Ne foglalkozz vele még gyerek vagy.
A kérdésedbe még az is benne volt,hogy lehet-e attól,hogy diétás étrended van....szerintem ezt egy orvostól kérdezd meg.De nem valószínű hiszen nekem nem volt diétás étrendem soha és mégis nagy mellem lett.És tesómnak is pedig ő még vékonyka is volt mindig...de a melle nagy.
Ez hülyeség... semmi köze a kettőnek egymáshoz. Én is cukorbeteg és lisztérzékeny is vagyok, mégis kinőttek a melleim.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!