Egy láb edzés során hány gyakorlatot csináltok, és hány ismétlést? . Személyes példa?
pl
fallal szemben guggolok 3x10et.
aztán teljes guggolásból 30at.
ez a bemelegítés
a rendes edzés-
fél egylábas guggolás lábanként 4x15.
befejezésként 2x20 zárt lábas guggolás.
vádlira 4x70-80 egyenes térdű vádli emelés.
Guggolás súllyal, lábgépen nyújtás majd hajlítás, kitörés, merevlábas felhúzás, egylábas vádli állva súlyzóval a nem támaszkodó kézben.
Mindenből 4 sorozat, 8-12-es ismétlésszám, vádlinál 15-20-as ismétlésszám.
legfontosabb a guggolás, minden mást kedved szerint tehetsz bele.
1. bemelegítek combgépen
2. guggolás 60kg-80kg-4x100kg-80kg-60kg
3. egylábas lábtoló
4. vádli. ülő és álló is! fontos hogy mindkettőt csináld
5. nyújtás
takumi, te az a tipikus hülye gyúrós vagy!:D
" ha nem vagy 100 kg nem vagy férfi" kb ez a szinted:D
amúgy a gyúrás egy baromság
zabáltok mint valami disznó, mindent össze, rakjátok fel fészre, mutogatni, aztán betoljátok a tabikat egy kis szoli és lehet menni a pubba emberkedni és hasonszőrű libákat szédíteni:D
én jártam edzeni, ismertem elég sok ilyet de már kinőttem ezt a "sportot" :D
De amúgy nem rossz dolog, csak engem már nem köt le:)
hát pont ez az, h a badisok azok, akik lenéznek mindenkit, akinek normális/átlagos testalkata van (csirke, csaj,homokos stb)
Azért nem a felfújt test legyen már a szép. Azokat a badisokat, akik természetes úton érik el a szép és kidolgozott formákat, minden tiszteletem. De ilyen kb nincs:D Én így toltam haverral, nem voltunk nagy darabok, de 18 évesen 70 kg színizom nem volt rossz és ment 90 kg-val a széria. Ott gizdázott az összes kopasz "állat" emlékszem, azt az összes gyógyszerekből élt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!