Ez így szerintetek is gond?
Az a helyzet, hogy edzek, már lassan 1 éve. Fejlődés van, viszont tápkiegeket nem szedek, mert itthon valahogy nem akarják elfogadni a dolgot, hogy ugyanaz amit eszek az ez. Már eljutottam az edzések előtti időben is oda, hogy legalább naponta tudok enni valamilyen húst (csirkemell/csirkecomb/hal esetleg disznókaraj [tudom nem a legjobb, de nekem nincs pénzem még külön étrendre és a kieget nem engedik így ez marad] meg persze az étrendet rendbe tettem, mert a hús volt a legnagyobb gond, a többit betudom szerezni. Kb. 70kg vagyok már, de így mivel kéne az a 140g fehérje naponta épphogy csak be tudom vinni, néha lehet, hogy 130 csak az a 140. Nem versenyszerűen akarom űzni a dolgot, csupán szeretnék jól kinézni, és így nem telnek unalmasan a napjaim, van mit csinálnom és élvezem. Viszont a szálkásítós korszaknál ez elég nagy gond volt, mert az edzés után ugye száraz kaját benyomom, de futások után jó lenne a turmix, próbálom kitalálni, hogy hogy lehetne megoldani, de az a megoldás nem tűnik nekem okénak, hogy haveroknál tárolnám, és ott innám meg, mert elég hülyén jönne ki az, hogy na akkor ezt most betolom aztán megyek haza zuhanyozni köszi heló, vagy bármi hasonló. Pár hónap múlva már szerintem úgyis megtudom őket győzni erről, viszont így is tudok fejlődni nem?
17F
Tudsz fejlődni így is. Nem értem miért vagytok ennyire rácuppanva ezekre a porokra...
Ha versenyre készülnél, akkor megérteném, hogy idegbajt kapnál, ha este 10-kor vennéd észre, hogy elfogyott a fehérje porod!
De a te esetben tök felesleges agódni. 1 éve edzel az semmi!
Jó dolog az elhivatotság, de annak is meg van a maga ideje, hellye!
Ha meg tényleg annyira kéne neked az a turmix, akkor eltárólnád akár a pincében is, szobában eldugva, havernál stb., és nem gondolkoznál azon, hogy jaj mi legyen.
Szóval, saját magadnad adtad meg a választ:
Nem kell neked, és tudsz fejlődni nélküle:)
Érdekes, én jól megvagyok nélkülük is:)
(inmáron 9 éve)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!