Gyúrás szempontjából melyik a jobb, ha bulizok? Ha szívok, vagy ha iszok?
Amúgy ezt sosem értettem, hogy mindig jön valaki, aki bármilyen kérdésből azt hozza ki, hogy a testépítők gyengék.
Nem értem, hogy miért kell mindig ez a b@szogatás. Más sportolókat nem fikáznak minden 5 percben, de a testépítés sok ember szemét szúrja.
/ Sose akartam úgy kinézni mint egy testépítő, mert szerintem - és hangsúlyozom szerintem,és ugye ízlések és pofonok - már csúnya./
lényegtelen hogy egy testéptő csúnya vagy nem szerinted,te sosem leszel olyan és az hogy nem is akarsz megint csak lényegtelen.
ha eredményt akarsz akkor úgy kell edzened és táplálkoznod mint egy testépítőnek csak annyi hogy koxolni nem kell de minden mást úgy kellene csinálni.
itt egy cikk neked.
egyébként akkor basztatni kéne a boxolókat is hogy nem ők a legjobb bunyósok,vagy a kézilabdázókat hogy nem ők dobnak a legmesszebb vagy a sprintereket hogy nem ők bírnak a leghosszabb távon futni,esetleg fejbe rúghatnánk pár bmx est amiért nem ők a leggyorsabbak bicajon.
fogd fel hogy a testépítés az esztétikáról szól,az izmok /relatíve/ mérete és arányáról és nem arról hogy hány kilót bírnak megmozgatni.
ettől függetlenül egy testépítő /profi/ több 100kilókat bír használni egy egy gyakorlathoz és pusztán csak azért nem indul erőemelés sportban mert ha ott megsérül az a karrierjébe kerülhet.
nem éri meg nekik kockáztatni.
itt egy magyar testépítő aki indult erőemelésben nem rég,nem szerepelt rosszul.
fogd fel hogy a testépítés az esztétikáról szól,az izmok /relatíve/ mérete és arányáról és nem arról hogy hány kilót bírnak megmozgatni.
Már nagyon nem a témánál vagyunk, de ebben egyetértek. És nem akartam itt ekkora vitát kirobbantani, főleg mert nem ez volt a téma, de a hasonlataid rosszak etéren, mert a kézilabdás nem akarja azt mutatni - és nem is állítja - hogy ő tud a legmesszebb dobni, vagy a bmx-es azt, hogy ő tud a leggyorsabban tekerni. Viszont velük ellentétben, sok testépítő alapból erősebbnek hiszi magát, azért mert 5 centivel vastagabb a keze.
/Viszont velük ellentétben, sok testépítő alapból erősebbnek hiszi magát, azért mert 5 centivel vastagabb a keze./
igen mert erősebbek is de ha te is bírsz olyan súlyokkal edzeni mint ők akkor gratula.
viszont a testépítők sem azt mondják hogy ők a világ legerősebb emberei,ilyet én még nem halottam egyiktől sem,az átlag emberektől pedig tényleg jóval erősebbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!