nem rábeszélek ezt mindenki maga dönti el,elég dúrva lenne ha egy anonim oldalon egy ismeretlen ember tanácsát megfogadnák,én a tapasztalatom írtam le a dologgal kapcs
2012. nov. 2. 15:13
32/50 dirtboy válasza:
ha nekem ez lenne a véleményem mint a tiéd inkább kussolnék aztán meg tartanám magamnak.
2012. nov. 2. 15:15
33/50 bumbi02 válasza:
Érdekes, hogy nagyapáink, dédapáink anélkül is megizmosodtak, hogy figyeltek volna az étrendjükre, azt ettek amit aznap eléjük tettek, vagy amire volt pénz, nem szedtek fehérjéket (tudom hogy nem koksz, csak étrend kiegészítő!) , és lám mégis voltak erős emberek, mégis tudtak súlyokat emelni, mégis szép termetűek lettek.
2012. nov. 2. 15:19
34/50 bumbi02 válasza:
+ és még csak drogozni se drogoztak.
2012. nov. 2. 15:20
35/50 dirtboy válasza:
bumbi02
muta már képet dédapádról nagy apádról mennyire volt izmos,tényleg érdekelne mit ért el.
2012. nov. 2. 15:39
36/50 anonim válasza:
Megnézném azt a régi nagypapit, aki nálam izmosabb. Hát besz@rás, hogy már megint milyen emberek jönnek ide.:)
2012. nov. 2. 15:43
37/50 bumbi02 válasza:
Nem azt mondtam hogy testépítőkhöz hasonló alkatuk volt, csak egyszerűen megizmosodtak.
Lehet hogy általánosítok, de ismerőseim körében megfigyeltem, hogy hiába van nagyon szép, kidolgozott izma, egy hosszabb fizikai munkában kifullad, fekvőtámaszban annyit nyomott mint én, és hasonlók.
Én elismerem, hogy ez is egy hobbi - mármint a testépítés - , de saját tapasztalatok alapján nem mondanám hogy azok az erősebbek - és hosszú távon erősebbek - , akiknek Arnold Schwarzeneggeresre kidolgozott izmaik vannak.
2012. nov. 2. 15:49
38/50 anonim válasza:
pedig erősebbek, nem picit. Bármikor bírom a fizikai melót is, ez baromság, hogy a testépítők kifáradnának. Focizok is heti 2*2 órát. Kicsit hülyén látod a világot, túl sok a sztereotípia.
2012. nov. 2. 15:52
39/50 bumbi02 válasza:
Hát akkor csak én láttam a rossz példákat lehet. Pedig nem 2 emberből szűrtem le ezt "hülye világnézetem". Bár ez lehet inkább a korosztályomra igaz, hogy csak villogni jó a kezük, de 50 fekvőt nem tudnak lenyomni.
2012. nov. 2. 15:56
40/50 dirtboy válasza:
meg arról nem is beszélve hogy ennek semmi köze nincs ahhoz amiről szó volt,ez már csak téma terelés.
nem úgy volt izmos mint egy testépítő?
azt mindjárt gondoltam hogy pár grammal kevesebb izom volt rajta mint ronnien.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!