Gyúrás szempontjából melyik a jobb, ha bulizok? Ha szívok, vagy ha iszok?
Ha annyira normális vagy, ahogy azt állítod, akkor fel kéne fognod a nagy 15 éves érett fejeddel, hogyha szívsz és/vagy iszol, akkor rohadtul nem fog jönni az izomtömeg. Nincs megalkuvás. Ha képtelen vagy ezek nélkül élni, akkor ne várj túl nagy csodát.
És mellesleg, majd később te leszel az a kérdező, aki nem érti, hogy miért nem fejlődik semmit, pedig mindent betart.... -.-'
én fűről beszéltem
cigit természetesen szívtam még fiatalon pár hónapig néha,azt mindenki ki próbálja nincs olyan aki nem.
alkoholt is fogyasztottam már.
kávézni pedig kávézok néha.
kávé az nem is ártalmas az izomtömegre,agyra,csak ne rakd tele cukorral.
én édesítővel iszom.
szóval amiről én beszéltem az az hogy még soha nem szívtam füves cigit pedig már kínáltak meg minden de nincs az az isten aki rá bírna venni,még a simára sem nem még a füvesre.
egyébként elég szomorú hogy te ezzel normális 15évesnek tartod magad.
8-10éve még nem volt 15 évesen normális a füvezés meg a hétvégente seggrészegre ivás.
nagyon sokat romlott azóta a világ hogy ez már normális lett.
én őket nem hívom drognak ilyen egyszerű
de akkor drogozok igen sőt az is aki nem cigizik,nem iszik,nem kávázik és nem használ kábító szert mert még mindig itt van aki a természetes drog az adrenalin,szóval nincs ember a földön aki ne drogozza mert adrenalin mindenkiben termelődik de szerintem maradjunk meg annyiban hogy én drog alatt a füvet értem nem a nikotint a koffeint meg az alkoholt hanem a füvet.
Igen, ez így van. Mindeneesetre nem sok olyanról hallottam, hogy nikotin koffein termelt volna a szervezete a csávónak. És az nem az én hiányosságom, hogy a koffeint, az alkoholt és a nikotint te nem hívod drognak. Attól még az.
Persze már másról van szó, teljesen elkanyarodtunk a témától, de örülök, hogy ezt megvitattuk. :-)
nem, nem cigizem? tényleg, még soha életedben nem drogoztál 23 évesen? egy szál cigi, egy kávé, se egy sör? durva :OOO
Elég szomorú hogy itt tartunk, hogy ezen 15 évesen csodálkozni kell hogy valaki 23 éves, és még nem drogozott. Én 19 éves létemre sose nyúltam droghoz, fűhöz. Lett volna rá alkalmam, de nem látom értelmét.
Elég szánalmas hogy te azt tartod durvának hogy valaki még nem drogozott.
ma 14:59
úgy úgy beszélj rá minden fiatalt arra hogy drogozzon az edzés mellett.
IQ-d gondolom annyi mint egy fikuszé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!