Melyik jobb testepites szempontjabol? Keményre főtt tojás, rántotta, vagy tükörtojás? Melyik formajaba tartalmaz tobb feherjet?
Figyelt kérdés
2012. márc. 13. 19:15
1/2 anonim válasza:
Mindegyik elkészítési módszerrel ugyanannyi fehérjét tartalmaz.
2/2 anonim válasza:
ugyanannyi! a főtt tojás azért jobb mert azt olaj nélkül is elkészítheted de ez tömegnöveléskor mindegy diétakor pedig csak a tojás fehérje fogyasztása ajánlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!