Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Gyúrás szempontjából melyik a...

Gyúrás szempontjából melyik a jobb, ha bulizok? Ha szívok, vagy ha iszok?

Figyelt kérdés
2012. nov. 1. 15:25
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
Bármelyik, mert meg leszel elégedve a fizikumoddal. Fejlődni nem fogsz, de legalább jó érzés lesz.
2012. nov. 1. 15:36
 2/50 anonim ***** válasza:
Kis pia és buli néha belefér, de ésszel
2012. nov. 1. 15:38
 3/50 anonim ***** válasza:
szerintem izomépítés szempontjából a fű kevésbé károk mint az alkohol.
2012. nov. 1. 16:02
 4/50 A kérdező kommentje:
Hm, jó akkor inkább szívok.
2012. nov. 1. 16:19
 5/50 anonim ***** válasza:
100%
Így van, szívjál csak nyugodtan! De tudod mit, akkor szerintem már szúrd is magad, hát nem tök mindegy? Szarjál bele az egészbe, úgyis csak a kinézet számít! Nyomsz valami instant izmot és 1-2 hónap múlva már kész is van.....
2012. nov. 1. 17:46
 6/50 A kérdező kommentje:
utolsó, ezt most nem értem. eltudod mondani, hogy mi bajod van?
2012. nov. 1. 17:57
 7/50 dirtboy ***** válasza:
teljesen mindegy mit írunk mert ha elmész egy olyan buliba hol van fű is meg pia is akkor ha ittál és ittas vagy úgy is más a gondolkodás módod és leszarsz mindet aztán füvezel,ha meg füvet szívsz elsőnek akkor meg kb ugyan az és aztán iszol.
2012. nov. 1. 18:01
 8/50 anonim ***** válasza:
Olyan alternatíva nincs, hogy egyik sem? Nem tudom mennyi idős vagy, de szomorú tény, hogy a mai fiatalok (20-on évesek sem) nem tudnak úgy bulizni, hogy "ne segítsenek" rá valahogy. A gyúrás ráadásul még kellene, hogy adjon egy kis önfegyelmet is, céltudatosságot, de ha nálad felmerül egy ilyen kérdés, akkor hagyd az egészet. De komolyan, nem basztatásból mondom.
2012. nov. 1. 18:13
 9/50 anonim ***** válasza:

Nekem, veled ellentétben, semmi bajom sincs.

Hogy miért írtam az előző gondolatokat? Azt a két utánam kommentáló emberke bőven kifejtette.

Annyi a lényeg, hogy ez nem egy sportolóhoz illő magatartás, még akkor sem, ha csak hobbi szinten műveli az ember. Szóval büszke lehetsz magadra.

Pont az ilyenek járatják le az egész sportot.

2012. nov. 1. 19:00
 10/50 bumbi02 ***** válasza:
Ezek közül miért kötelező választanod?
2012. nov. 1. 19:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!