Egy olyan lány, akinek ilyen alakja van, mennyit mozog, és hogyan étkezik?
Figyelt kérdés
Félre értés ne essék, nem akarok ilyen lenni, csak általános érdeklődésből kérdezem. :)
2012. okt. 21. 14:39
21/26 *Glissade* válasza:
Azért nem teljesen, mert én nem vagyok arányos homokóra alkat, mert a vállam kicsit szélesebb, mint a csípőm.
A comjaim meg lehet hogy egy kicsit vastagabbak... De kb. ilyen.
22/26 *Glissade* válasza:
És nem hírtelen vékonyodik a derekam, hanem fokozatosan.
23/26 NagyonGonosz válasza:
Wash nem arra gondoltam, hogy a linkelt nőknek olyan alakjuk van, hanem azt, hogy mit lehet elérni.
24/26 anonim válasza:
Gonosz, rendben, sejtettem, csak a laikusok számára írtam, hogy ez nem a fitnessalak (: Igazad van abban, hogy kb bármi elérhető bárkinek, még a fitnesses forma is.
25/26 VVMMvvmm válasza:
Tetszettek a csajok(a képeken).Elégedett vagyok velük.
Bár sok ilyen lenne, de sajnos irgalmatlan sok az igénytelen dagadt nő.És még van aki büszke a hájára.
Persze "fogadja el magát" szöveg nem azt jelenti, hogy
ne törekedjenek a csajok szebb,jobb testre.Mondjuk
nekik is jobb csinosan élni.
26/26 A kérdező kommentje:
szerintem is.:)
köszi a válaszokat:D
2012. okt. 24. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!