Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Egy olyan lány, akinek ilyen...

Egy olyan lány, akinek ilyen alakja van, mennyit mozog, és hogyan étkezik?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Félre értés ne essék, nem akarok ilyen lenni, csak általános érdeklődésből kérdezem. :)

2012. okt. 21. 14:39
1 2 3
 11/26 NagyonGonosz ***** válasza:
Jó étrend , jó edzésterv. Egy fitness alkatot bármelyik egészséges ember el tud érni, csak tenni is kell érte valamit.
2012. okt. 21. 16:04
 12/26 anonim ***** válasza:
Összeállított étrend, mellette edzőterembe járás. Heti 3x biztos kardiozik.
2012. okt. 21. 18:00
 13/26 anonim ***** válasza:
Az első gondolatom az volt, hogy semmit?... Ez azért bőven nem fitnessalak, a fitnesseseken azért némi izom van (: Ők meg... hát nemtom... a pálcikaemberek földi leszármazottai? Nemazért, mintha én határoznám meg az ízléseket, de ez már indokolatlanul vékony és semmilyen :D Állítólag a többségnek nem is tetszik, de állítólag meg mégis.
2012. okt. 21. 18:24
 14/26 anonim ***** válasza:
ez egyáltalán nem túl vékony full jó
2012. okt. 21. 18:32
 15/26 A kérdező kommentje:
na hát ez durván jó:DDD lehet hogy vékony, de szerintem nagyon szép:) [link]
2012. okt. 21. 18:54
 16/26 A kérdező kommentje:
amúgy köszi a válaszokat mindenkinek:)
2012. okt. 21. 18:54
 17/26 *Glissade* ***** válasza:

Szia!

Az első képen lévő lány idősebb, és szerintem sportól valamit (lehet, csak valami aerobikot).

Biztosan tart valami "diétát" mert csak az csinál magáról, ilyen képet, aki legalább egy minimálisan is, de foglalkozik magával.

(külömben nem nyomná a képembe a mellét)

A 2. képen lévő lány, nem hiszem, hogy csinál valamit, szerintem csak ilyen a genetikája, mert attól függetlenül, hogy vékony, kicsit mintha puhának nézne ki.

A csípőjét hátra dönti, a vállát meg fel emeli(egyok kép), a térde csámpásan áll... aki táncol vagy bármilyen ehhez hasonló mozgást űz, az nem áll így be!

Legalábbis szerintem.

2012. okt. 21. 18:59
 18/26 A kérdező kommentje:
De szerintem azért a második is nagyon csinos:) köszi a választ:D
2012. okt. 21. 19:10
 19/26 *Glissade* ***** válasza:

Nekem is hasonló alkatom van:)

Sportolok, tehát talán egy kicsit több izom van rajtam. De ha nem csinálnék semmit, akkor is ilyen lennék.

2012. okt. 21. 19:22
 20/26 anonim ***** válasza:
A linkelt alak + kis izom : Akkor te nagyon csinos lehetsz Glissade.:)
2012. okt. 21. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!