Fiúk! Milyen has tetszik inkább egy lányon? (képek)
2012. okt. 13. 14:14
1/16 anonim válasza:
első kettő:)
Én a magamfajta sportosabb alkatot szeretem:)
2/16 anonim válasza:
az első kettő rendben van, a harmadik határeset, ennél azért ne legyen nagyobb egy nő, ha nem szült gyereket.
4/16 anonim válasza:
Az izmos, a kockás a "vágyálom", abból is a nagyobbkockás fajta, valami ilyesmi: [link]
5/16 anonim válasza:
nekem nagyon tetszik a harmadik csaj,de ő pont a határeset,ő még pont jó,sőt!
De az első kettő is nagy szuper,hát amit meg itt az előttem szóló belinkelt,hát az is jó!De maradok a kicsit molettebnél!(nem kövér)
7/16 A kérdező kommentje:
amit küldtél képet, na, neki tényleg szép a hasa, még ha kockás is! :) amúgy tetszenek, de pl. magamon nem tudom elképzelni.. max. olyat, mint az 1. képemen:))
2012. okt. 13. 16:07
8/16 anonim válasza:
A második kép tökéletes. De én is szeretem, ha egy lánynak izmos hasa van, az első kép is jól néz ki. Vagy akár még az ilyen is tetszik:
9/16 anonim válasza:
Teljesen mindegy. Ezekről a képekről mindegyik bejövős:D De 8. válaszoló által linkelt már nekem visszataszítóan izmos.
10/16 anonim válasza:
A 3. képen a jobb szélső a legszebb. Akkor tetszik egy lány, ha puha párnás pocija van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!