Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Masni vagy cicatappancs...

Masni vagy cicatappancs tetoválás tetszik nektek jobban (értelemszerűen lányon)?

Figyelt kérdés
2012. okt. 1. 23:18
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
91%
Az tetszik, ha végre valakin valami egyedit látok. Ezek nem tartoznak azok közé...
2012. okt. 1. 23:21
 2/42 anonim ***** válasza:
92%
A kettő közül inkább a masni.
2012. okt. 1. 23:26
 3/42 anonim ***** válasza:
Borostyán.
2012. okt. 1. 23:30
 4/42 A kérdező kommentje:

Egyedit azon látsz, aki maga is művész, jól rajzol.

Kb minden tetkó tömegtetkó, hazudik, aki nem ezt állítja. És nekem lány létemre fontos, hogy jól is nézzen ki rajtam egy tetoválás, mert biztos én is tudnék nagyon egyedi idézeteket, elvont Dali képeket, stb., amik tetszenek, de azt nem tetetném mégse magamra - fontos számomra, hogy azért összeférjen a divattal. Másrészt a legtöbb egyedi, elvont minta nem kicsi, pár centis, én pedig egyenlőre akkorát szeretnék.

Na meg ezeket (főleg a masnit) számos módon ki lehet dolgozni, nem úgy, mint a most nagyon trendi pitypang tetkókat.

2012. okt. 1. 23:32
 5/42 anonim ***** válasza:
56%
cicatappancs
2012. okt. 1. 23:32
 6/42 A kérdező kommentje:
Ettől függetlenül felpontoztalak titeket (kivéve az utolsót, borostyánt nem lehetett választani :D ), cserébe első, tedd meg kérlek a kedvemért, hogy a 2 közül választasz egyet.
2012. okt. 1. 23:33
 7/42 anonim ***** válasza:
66%
én a masnisat választanám a kettő közül. ja, meg teljesen egyetértek azzal amit mondtál az egyedi tetkókról. a lányoknak igen is számít, hogy azért már nézzen ki valahogy a tetkó. :)
2012. okt. 1. 23:35
 8/42 anonim ***** válasza:
56%

tappancstetkót még nem is láttam, most megnéztem gugliba..

nekem a masni jobban bejön:)

2012. okt. 1. 23:35
 9/42 anonim ***** válasza:
87%
Egyszer olvastam egy interjút egy tetoválóval aki azt mondta, hogy aki nem tudja, hogy mit akar, azt nem is tetoválja. Az akar igazán tetoválást, aki tudja mit akar, mert arra vágyik nagyon, és régóta. Aki csak besétál, hogy ajánljanak neki valamit, az hamar megbánja.
2012. okt. 1. 23:36
 10/42 A kérdező kommentje:
Akarom, csak épp ez az, hogy mindkettő NAGYON tetszik - nem tudok dönteni. De miért nem a kérdésemre válaszolsz?
2012. okt. 1. 23:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!