Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ti magatokra tetováltatnátok...

Ti magatokra tetováltatnátok a párotok nevét? Pl az ujjatokra? Tetszik nektek ujjon a tetoválás?

Figyelt kérdés
Ilyenre gondolok: [link]
2012. jan. 30. 20:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon tetszik, de a párom nevét soha, mert nem lehet tudni, még akkor sem, ha oltárian imádod és tudod, hogy ő az igazi. Ugyanis a jövőbe senki nem lát, és eltüntetni nem egyszerű.
2012. jan. 30. 20:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Az ujj tetoválás klassz, ráadásul még nem tucat! A név viszont szerintem is felejtős! Megdrágítja az esetleges válást :D
2012. jan. 30. 21:01
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi:) De akkor mégis mit ajánlatok,mit írassak oda?
2012. jan. 30. 21:02
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne csináltass egyenlőre oda semmit. Majd ha konkért elképzelésed lesz róla, és teljesen meg leszel győződve róla hogy az neked kell, akkor varrass csak magadra, mert különben könnyen előfordulhat, hogy megbánod.
2012. jan. 30. 22:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Sorrendben a kérdéseidre: nem, oda aztán pláne, nem.
2012. jan. 30. 22:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem az tetszik, amikor körbe van az ujjon, de nevet soha, sehova nem rakatnék.
2012. febr. 3. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!