Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Masni vagy cicatappancs...

Masni vagy cicatappancs tetoválás tetszik nektek jobban (értelemszerűen lányon)?

Figyelt kérdés
2012. okt. 1. 23:18
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
Attól függ hova szeretnéd. Nekem mindkettő tetszik.
2012. okt. 2. 00:27
 32/42 anonim ***** válasza:
62%

Tömegembernek mindkettő jó.

Ez kb olyan, mint a múltkor egy nagyon okos 17 éves ismerősöm magára tetováltatott egy idézetet, nagy büszkén feltette fészbukkra és a második kommentben jött, hogy 'jéé nekem is ugyan ez van'

Az meg hogy egyedi tetkója csak művésznek lehet, hülyeség. Mindenkinek lehet egyedi tetkója, akinek van fantáziája, nem megy a divat után, és nem azt nézi hogy mások mit szólnak a hűdecukcsi félcentis tetkójához. Legvégső esetben foghatsz egy alap masni/tappancs sablont és a saját ízlésedre alakíthatod.

2012. okt. 2. 00:33
 33/42 A kérdező kommentje:
Igen, így gondoltam természetesen. Nem úgy, hogy rábökök egyre a katalógusból. Ezért is húzok jobban a masni felé, mert abból olyan sok variációt ki lehet hozni.
2012. okt. 2. 00:43
 34/42 anonim ***** válasza:
ha nem tudsz választani akkor csináltasd meg mind a kettőt ennyi :D
2012. okt. 2. 02:17
 35/42 anonim ***** válasza:
a tappancs szexi
2012. okt. 2. 04:30
 36/42 anonim ***** válasza:
cicatappancs
2012. okt. 2. 05:18
 37/42 anonim válasza:
Én a saját macskámnak a lábnyomát tetováltatom magamra. Úgyhogy cicatappancs! :) De a barátnőm is így kezdte, hogy nem tudott választani, azóta már több is van neki. Azt mondja, aki egyszer csináltat az nem tud leállni, mert más is megtetszik neki.
2012. okt. 2. 09:53
 38/42 anonim ***** válasza:
a masnis;)
2012. okt. 2. 11:51
 39/42 anonim ***** válasza:

Tappancs legyen, de ne egy, hanem több kis tappancs egymás közelében, mondjuk egyre kisebbek, mintha egy cica lépkedett volna végig rajtad és távolodna... :))

Nekem kapásból 3 ismim van aki masnit tetováltatott, ez így már gagyi. De hát ha sok tappancsos ismerősöm lenne akkor az tűnne gagyinak.

2012. okt. 2. 18:50
 40/42 anonim ***** válasza:
Igazából egyedit nem csak azon látsz aki maga is művész... Ha normális tetkóshoz mész akkor azért annak is kéne tudnia valami egyedit rajzolni amit te szeretnél, nem csak lemásolni azt a képet amit beviszel.
2012. okt. 2. 19:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!