Masni vagy cicatappancs tetoválás tetszik nektek jobban (értelemszerűen lányon)?
Válaszoltam a kérdésedre: ha nem tudsz dönteni, akkor nem is igazán arra vágysz, csak egy cuki mintára. Ha megcsináltatod a masnit, pár hónap múlva azon nyafogsz, hogy miért nem a cicatappancsot csináltattad meg... és fordítva.
Ha bizonytalan vagy, akkor egyiket sem lenne szabad megcsináltatnod. Ez nem egy matricatetkó, ami pár fürdés után lejön. Akkor csináltass tetoválást, amikor tudod hogy mit akarsz, vágysz rá, és ARRA az egy mintára, és nem tök ismeretlenek véleményére lennél kíváncsi.
Ja, nem is válaszoltam a kérdésedre:
"Masni vagy cicatappancs tetoválás tetszik nektek jobban (értelemszerűen lányon)?"
Idegen vagyok, valószínűleg soha nem találkozunk. NEM TÖK MINDEGY, HOGY NEKEM MI TETSZIK????? Az a lényeg, hogy TE mit akarsz.
Abban igazad van, hogy csak az első tetkó egyedi, utána már többen másolják. Így jóformán alig látható egyedi tetoválás.
Én ezért nem is csinálnék olyan tetkót amit
1. a divat diktál. Ugyanis pár év múlva már nem lesz divat és akkor már inkább ciki lesz mint szép a minta
2. ami minden második ember testén rajta van. Ilyen a masni és a cicatappancs is. Nyáron a strandon csak 30 masni csajt és legalább ugyanennyi tappancsos tetoválást láttunk 1 nap alatt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!