Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Masni vagy cicatappancs...

Masni vagy cicatappancs tetoválás tetszik nektek jobban (értelemszerűen lányon)?

Figyelt kérdés
2012. okt. 1. 23:18
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
77%

Válaszoltam a kérdésedre: ha nem tudsz dönteni, akkor nem is igazán arra vágysz, csak egy cuki mintára. Ha megcsináltatod a masnit, pár hónap múlva azon nyafogsz, hogy miért nem a cicatappancsot csináltattad meg... és fordítva.

Ha bizonytalan vagy, akkor egyiket sem lenne szabad megcsináltatnod. Ez nem egy matricatetkó, ami pár fürdés után lejön. Akkor csináltass tetoválást, amikor tudod hogy mit akarsz, vágysz rá, és ARRA az egy mintára, és nem tök ismeretlenek véleményére lennél kíváncsi.

2012. okt. 1. 23:42
 12/42 A kérdező kommentje:
És szerintem - bár itt többen nekem fognak esni - nem csak akkor lehet számodra "fasza", sokáig (ideális esetben örökre) szeretett és nem utolsó sorban dekoratív az a tetoválás, mert évek óta csak arra vágysz, és hú de nagy jelentősége van, hanem azért is, mert csak egyszerűen szép, csinos, szereted, amit ábrázol és öröm "viselni". Csak így egyszerűen. Sok esetben szerintem túl van magyarázva ez az egész egyediség-tetoválás téma. Lényeg, hogy nekem mindkettő nagyon tetszik (sajnos, bár csak az egyik tetszene).
2012. okt. 1. 23:42
 13/42 anonim ***** válasza:
46%

Ja, nem is válaszoltam a kérdésedre:

"Masni vagy cicatappancs tetoválás tetszik nektek jobban (értelemszerűen lányon)?"

Idegen vagyok, valószínűleg soha nem találkozunk. NEM TÖK MINDEGY, HOGY NEKEM MI TETSZIK????? Az a lényeg, hogy TE mit akarsz.

2012. okt. 1. 23:43
 14/42 anonim ***** válasza:
79%

Abban igazad van, hogy csak az első tetkó egyedi, utána már többen másolják. Így jóformán alig látható egyedi tetoválás.

Én ezért nem is csinálnék olyan tetkót amit

1. a divat diktál. Ugyanis pár év múlva már nem lesz divat és akkor már inkább ciki lesz mint szép a minta

2. ami minden második ember testén rajta van. Ilyen a masni és a cicatappancs is. Nyáron a strandon csak 30 masni csajt és legalább ugyanennyi tappancsos tetoválást láttunk 1 nap alatt..

2012. okt. 1. 23:44
 15/42 A kérdező kommentje:
És most már válaszolj: MASNI vagy TAPPANCS. :) Felpontoztalak amúgy, ez is egy vélemény, bár előbbre nem vitt. És itt kíváncsiságból kérdezősködök csupán, nem ez fog dönteni, hanem én.
2012. okt. 1. 23:44
 16/42 A kérdező kommentje:
Elmondtam a szempontjaimat. Engem nem az érdekel, hogy divat-e vagy nem - ha igen, az sem zavar. Ciki? Ha téged nem érdekel a divat, sőt lenézed a divattetkóket, akkor ne érdekeljen az se, hogy valaki szemében később ciki lesz.. mert engem nem fog. Ezen a 2 kis mintán amúgy is mi tud ciki lenni? Ez nem egy gagyi non-figuratív, vagy egy kínai írásjel, vagy egy koponya, amiből kukac mászik elő.. Valószínűleg ezért is lettek ezek divatosabbak, mint sok nagyon "egyedi" tetoválás, amikre ránézni is rossz egy nőn.
2012. okt. 1. 23:48
 17/42 A kérdező kommentje:
Amúgy ilyen alapon minden aranyos tetkó divattetkó: a cica, a kutya, a cseresznye, a pitypang, a madárkák, stb.. :)
2012. okt. 1. 23:53
 18/42 anonim ***** válasza:
51%
Tőlem akkor csináltass magadra egy masnis cicatappancsot. Vagy egy olyan masnit, amin cicatappancsok vannak. :-D
2012. okt. 1. 23:58
 19/42 A kérdező kommentje:
Nem rossz ötlet! :D
2012. okt. 2. 00:01
 20/42 anonim ***** válasza:
Na látod? Olyan tuti nincs senkinek!
2012. okt. 2. 00:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!