Masni vagy cicatappancs tetoválás tetszik nektek jobban (értelemszerűen lányon)?
Figyelt kérdés
2012. okt. 1. 23:18
41/42 anonim válasza:
Én tutira valami nem hagyományos, kissé swirl-es masnit választanék. :) AZok gyönyörűek és masnik között is egyedi!
42/42 anonim válasza:
Ha már akkor masni...viszont az elején az egyik hozzászólónak igaza van: az egyedi sokkal jobb. És nem igaz hogy művésznek/rajzolni tudónak kell lenni annak, akinek egyedi tetkója van. Nekem 8 tetoválásom van, egytől egyig egyedi, mert én kitaláltam a tetováló meg megrajzolta. Ez (is) a dolga. Nem kell feltétlenül kinyomtatott már kész ábrával érkezni. Nagyon sokan szívesen csinálnak egyedi mintákat, ha megkéred. És még örül is neki a tetováló mert kiélheti a kreativitását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!