Egy olyan lány, akinek ilyen alakja van, mennyit mozog, és hogyan étkezik?
Figyelt kérdés
Félre értés ne essék, nem akarok ilyen lenni, csak általános érdeklődésből kérdezem. :)
2012. okt. 21. 14:39
1/26 anonim válasza:
Attól függ, ha jó genetikája van, akkor bármit megehet, ha meg nem akkor nem eszik cukros, zsíros, fehér lisztes sz@rokat, hanem sovány húsokat, zöldséget, teljes kiőrlésű termékeket.
2/26 dirtboy válasza:
van ilyen csaj úgy is hogy nem edz semmit meg nincs étrendje,egyszerűen szerencsés genetikai adottságú.
3/26 A kérdező kommentje:
de aki dagadt állatból lett ilyen? mert olyan is van...
2012. okt. 21. 14:43
4/26 anonim válasza:
arra az vonatkozik, amit írtam, hogy megnézi mit eszik.
5/26 A kérdező kommentje:
első, az oké, de gondolom azért ehhez nagyon kemény munka kell:S:S
2012. okt. 21. 14:44
6/26 A kérdező kommentje:
mármint én sem eszem ilyen szarokat, de mégse vagyok ennyire vékony..
2012. okt. 21. 14:46
7/26 anonim válasza:
ha dagadtból lett ilyen, akkor igen kemény munka is lehet benne, pl minimum heti 3-4, 40-50 perces aerob edzés. De nem árt mellé még súlyzós edzés sem, ha jó testet akarsz:
8/26 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2012. okt. 21. 14:53
10/26 anonim válasza:
Én össze-vissza eszek és mégis ilyen vagyok. Genetika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!