Szerintetek milyen erősen tud egy lány szorítani a combjaival?
Figyelt kérdés
2012. okt. 18. 13:01
1/11 anonim válasza:
ha akar,akkor nagyon erősen tud szorítani,
bővebben : nagyon-nagyon erősen
2/11 anonim válasza:
Ha nagyon akarja, úgy megszorítja valaki derekát, hogy az nem kap levegőt. Persze ez sokmindentől függ.
3/11 anonim válasza:
Hát ismertem egy lovas lányt, mikor már elkékülsz célszerü rászólnod, különben észre sem veszi magát.
4/11 anonim válasza:
Már megint itt vagy a fétiseddel..? :)
Ha jövőre is megkérdezed, esküszöm megmutatom most már. :)
(csakhogy ne kérdezd meg újra)
6/11 anonim válasza:
Wash, Rólad el is tudom képzelni, h megmérted a barátnődét. :) Nem lesz elég ennyi edzés neki, ez már nem piskóta. :)
7/11 anonim válasza:
Na de Cyan, kérlek, kémikus vagyok, nem fizikus :D
Amúgy tényleg megmértem xD De már nem emlékszem mennyi volt... szóval itt az idő az újabbra, mert mint tudjuk: egy mérés nem mérés.
8/11 anonim válasza:
amu nem nehéz kiszámolni, csak nyomatéki egyenleteket kéne felírkálni..
10/11 anonim válasza:
Cián, szerinted csak egy embert érdekel ez a dolog? Amúgy a kérdésre válaszolva, rohadt erősen. :) Volt egy focista barátnőm, na neki lélegzetelállító volt a szorítása. :)
Mert rendszeresen kiprovokálom a párjaimból, hogy szorítsanak meg. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!