13 éves nem túl agresszív lány milyen harcművészeti stílust űzzön?
Figyelt kérdés
Ami van a környékünkön kyokushin, shotokan, goju-ryu és shito-ryu ( bocs ha nem jól írtam) . Még aikido és judo is van, de ezektől kicsit félek:(2012. okt. 3. 00:08
1/16 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem , még shaolin kung fu is van.
2012. okt. 3. 00:10
2/16 anonim válasza:
ezek közül a judo-t ajánlanám egy 13 évesnek ha más nincs.
3/16 anonim válasza:
Aikido. Lényegesen kevésbé épít a testi erőfölényre, mint a többi, nem "bedarálni" akarja az ellenfelet, hanem elsősorban a mozgási- és helyzeti energiáját felhasználva harcképtelenné tenni (lásd: üssön, ahova ütni akar, rúgjon, ahova rúgni akar, aztán essen, ahova esni akar).
De a legegyszerűbb, ha szépen sorban meglátogatod az adott termeket, és megnézel pár edzést.
4/16 anonim válasza:
Konyhai kung-fu Mariska nénivel, avagy mi mindenre jó a sodrófa és a palacsintasütö.
5/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, Főleg legutóbbinak :)
Nem tudom mi lesz, de döntenem kell. Legközelebbi helyszínen a goju-ryu van, szerintem elmegyek és kipróbálom.
2012. okt. 3. 07:43
6/16 anonim válasza:
Tisztázzuk, hogy egészen pontosan mi a célod a harcművészettel? Utána tudnánk hasznos választ adni.
7/16 anonim válasza:
A harcművészetek célja az ellenfél megsemmisítése vagy minimum teljes harcképtelenné tétele ezt egyfajta agresszív jellegként is fel lehet fogni. Kérdés, hogy mit értünk agresszió alatt.
8/16 aikiboxer válasza:
A felsoroltak közül pont a judot próbálnám ki a helyedben.
9/16 anonim válasza:
"Még aikido és judo is van, de ezektől kicsit félek"
Miért?
Amúgy mi a célod vele?
10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat. Szülői "nyomásra" kerestem harcművészetet( apukám karatéka) , de ma elmentem és kipróbáltam egy goju-ryu edzést, nem tetszik :( , de úgy gondolom, hogy a fentiekből egyik sem fog tetszeni. Amúgy csak mozogni szeretnék valamit, eddig balettoztam, úsztam. Tovább keresgélek, de nem ebbe az irányba.
2012. okt. 3. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!