Miért nem bírom a fekvőtámaszt?
Figyelt kérdés
Fekvőtámaszoknál amikor ki akarom nyomni magam nem megy!Mintha belül a könyékhajlatomnál érezném, hogy gyenge,vagy csak egyszerűen a karom?
Válaszokat előre is köszönöm!
2012. okt. 16. 15:49
2/8 anonim válasza:
egyszerűen gyenge vagy
vagy
szúr a könyököd szabályosan erősen fáj amikor ki akarod nyomni magad?
mert akk menj röntgenre
DE SZERINTEM VALSZEG GYENGE VAGY CSINÁLJ KÖNNYÍTETT FEKVŐT
3/8 anonim válasza:
A súlyod nem arányos az izomzatoddal, az ízületekkel és az inakkal. A fekvőtámaszra vannak rávezető gyakorlatok. Az egyik pl.: a szembe rádőlsz a falra és kinyomod magad, a másik, hogy lent hagyod a térded
4/8 anonim válasza:
Remélem lány vagy :P
Azoknál normális, hogy 1-2-t tudnak megcsinálni, mindig megmosolygom.
5/8 anonim válasza:
Én se tudok fekvőzni, de húzódzkodni "tudok". Fekvőből jó ha 4 megy, húzódzkodásból meg simán csinálok 10-12 dbot.
6/8 anonim válasza:
szerintem gyenge vagy, sajna én is az vagyok, 20 megy szabályosan, utána már csak kínszenvedéssel lenne meg a 30. persze ironman tesitanárunk szerint nekünk kéne tudnunk 70 et is...
7/8 mirror06 válasza:
70-et? Én 10 év élsport és röplabda mellett nem tudtam annyit megcsinálni soha. Fegyencedzéssel 60-ig jutottam.
8/8 anonim válasza:
jah és a poén az volt hogy ha valaki nem réte el legalább az 50 et, mindenki újra... igazából egy pőcs alak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!