Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan rakhatok fel magamnak...

Hogyan rakhatok fel magamnak IDE izmot? (kép)

Figyelt kérdés
Észrevettem ,hogy kb minden embernek rajtam kívül szinte alapból vannak ilyen oldalsó hasizmai bár gondolom ez genetika kérdése is de nekem ilyen hát hogyismondjam valahogy mintha kimaradt volna. Komolyan. Még az egyébként alapból vékony edzetlen srácoknak is.( Bár lehet csak pont én fogtam ki ilyenket :D) Én már jó ideje eddzek s*gghülye nem vagyok de azért annyira nem is értek hozzá – 1 hónapja kezdtem célzottan erre a területre eddzeni , pl felhúzással , hidakkal , ilyen egykezes súlyzókkal oldalra hajlongani – nem tudom ez megfelelő lesz –e? Egyébként eléggé összképromboló főleg hogy a testem többi része izmosabb és így meg túlzott V alakom van ezért szeretném vastagítani a derekam. Valami jó tipp erre ? :)
2012. okt. 2. 20:54
1 2
 11/11 Sznofru ***** válasza:
Az nem oldalsó hasizom, hanem a bordái :-)
2012. okt. 3. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!