Saját magamnak hogyan állíthatnék össze (ha lehet) edzés utáni fehérje turmixot/tömegnövelőt?
Tojás, tej, cukor, kakaópor bele egy mixerbe és idd meg.
Persze ha van otthon hús, sajt, az se árt vacsorára.
Cukrot magában Sose!
Tojást nyersen Sose!
Szénhidrátnak a zabpelyhez ajánlom.A Lidl-ben van fillérekért nagy kék dobozban, le kell darálni. Ha nem igazán ezeket kedveled, akkor zabot darálj. Nem a leggyorsabb felszívódású, de jó.
A fehérjét egy okosabb illető elmondja.
Előttem leírták.
Tojást nyersen nem, mert veszélyes lehet, és fölösleges, cukrot simán úgyszintén.
Figyi, tudom hogy OFF, de a legjobban akkor is egy bolti, jó fehérjével járnál, nem kell a legdrágábbat venni, sok jó ár/érték arányú van, csakhogy néhányat említsek: VPX Syngex, Nitro Pure Whey Gold, Stillmas 6:3:1.
Emellé edzés utánra rakhatsz 30-40 gramm gyors ch-t. (dextóz a legolcsóbb)
De ha ennél is jobb árban akarsz, akkor ott vannak a kevert fehérjék, mint pl. a Power Protein, vagy Power Pro. Nem a legjobbak, főleg edzés utánra, de akkor is inkább ezek, mint a házi megoldások.
Mi a baj a tojás-tej-cukorral?
Sokat ittam, igy, az ég világon semmi bajom nem lett. Ennyit a tojásról.
Cukor pedig színtiszta energia, amire szüksége van. 2000-2500 kalória alatt az életben nem fog izmtömeget fejleszteni.
Most már jól keresek, és finomabb a bolti, azért veszem, de ott is mindig az a legfontosabb szempont, hogy 1 gramm fehérje mennyibe kerül. (telón számológéppel pikk-pakk kijön) Én nem fogok designért, meg szép piros dobozért plusz pénzt fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!