Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 10 hónapja kondizok heti 4x,...

10 hónapja kondizok heti 4x, és az edzés utáni turmixról szeretnék kérdezni. Havonta arra van pénzem, hogy 1 kg fehérjét, és 1 kg szénhidrátot vegyek, és ebből tömegnövelőt gyártsak. Mi a célravezetőbb?

Figyelt kérdés

Elosztani ezeket 16 adagra, és minden edzés után meginni egyet, vagy edzés utáni adag kisebb legyen, de akkor minden napra jusson fehérje? Egyetemista vagyok, diákmelóból havi 7-8 ezernél többet nem tudok erre költeni, kajálni próbálok "normálisan" bár egy testépítő biztosan lehurrogna, hogy milyen szar a kajám.

Nem akarok testépítő lenni, csak egy kis izmot szeretnék magamra rakni. Emellett szedek napi 1 g C vitamint, és multivitamint is.

2012. szept. 22. 22:14
 1/4 anonim ***** válasza:
tömegnövelő csak edzés után,de jobb lenne gyors felszívodású!kb ezer forint lenne!fehérjét meg külön a reggeli zabpehelymellé tegyl meg lefekvés előtt,ezt helyettesítheted túróval
2012. szept. 22. 22:23
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Edzés után fontos a rendes adag protein+gyors ch. Más időpontban mehet szilárd kajából is.

Ezt meg olvasd el: [link]

2012. szept. 22. 22:24
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ. elolvastam a cikket, és egy észrevétel. Abba a konditerembe ahova én járok, jár pár srác akivel néhány napja beszélgettem, 1,5 éve edzenek odafigyelve az edzésre, nem lazsálva, keményen, és hatalmasat fejlődtek, hatalmas izmaik vannak, akire azt mondod az utcán, hogy na ő biztos kondizik. És a lényege a beszélgetésemnek velük, hogy edzés utáni turmixon kívül 0 szinten figyelnek oda a kajára, ami épp a hűtőben van. Lehet mondani, hogy gének, de ez a 4 srác nem hiszem, hogy mindnek olyan nagyon jó génjeik lenének. Persze nem vitatom, ha jól is kajálnának lehet hogy 2x izmosabbak lennének, de hogy is mondjam, így is feszül rajtuk a poló :)
2012. szept. 22. 22:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem tuti, hogy annyira izmosak, lehet, hogy csak te szerinted, hozzád mérten azok. És igen, lehet, hogy jó gének is vannak. Én elmondtam, illetve cikket linkeltem, hogy mi a helyes. Tőlem nem fogod azt hallani, hogy bele kell sz@rni a kajába és úgyis minden fa sza lesz.

Azt meg nem tudhatod, hogy otthon mit kajálnak és esetleg miket nyomnak még, mert nem vagy velük otthon.:)

2012. szept. 23. 06:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!