10 hónapja kondizok heti 4x, és az edzés utáni turmixról szeretnék kérdezni. Havonta arra van pénzem, hogy 1 kg fehérjét, és 1 kg szénhidrátot vegyek, és ebből tömegnövelőt gyártsak. Mi a célravezetőbb?
Elosztani ezeket 16 adagra, és minden edzés után meginni egyet, vagy edzés utáni adag kisebb legyen, de akkor minden napra jusson fehérje? Egyetemista vagyok, diákmelóból havi 7-8 ezernél többet nem tudok erre költeni, kajálni próbálok "normálisan" bár egy testépítő biztosan lehurrogna, hogy milyen szar a kajám.
Nem akarok testépítő lenni, csak egy kis izmot szeretnék magamra rakni. Emellett szedek napi 1 g C vitamint, és multivitamint is.
Edzés után fontos a rendes adag protein+gyors ch. Más időpontban mehet szilárd kajából is.
Ezt meg olvasd el: [link]
Nem tuti, hogy annyira izmosak, lehet, hogy csak te szerinted, hozzád mérten azok. És igen, lehet, hogy jó gének is vannak. Én elmondtam, illetve cikket linkeltem, hogy mi a helyes. Tőlem nem fogod azt hallani, hogy bele kell sz@rni a kajába és úgyis minden fa sza lesz.
Azt meg nem tudhatod, hogy otthon mit kajálnak és esetleg miket nyomnak még, mert nem vagy velük otthon.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!