Hogyan tanulhatok Parkourozni?
Figyelt kérdés
Lány vagyok, 17 éves és nagyon szeretnék. Nem kell hogy profi szinten csak legalább egykét dolgot.. Teljesen lehetetlen?2012. szept. 22. 13:47
1/2 anonim válasza:
Én 12 évesen kezdtem el, sajnos már abbahagytam, de ez egy remek sport, nagyon lehet élvezni!
Nem lehetetlen, csak nagyon sokat kell gyakorolni :)
Kezdd az alapokkal, azokat később ki tudod egészíteni, nyújtani, aztán jöhetnek a vaultok, stb stb.
Írhatnék róla reggelig is, de sietek, bocsi :)
Nagyon örülök, hogy más is észrevette ezt a fantasztikus sportot.
ui.: ne keverd majd később össze a parkourt a free runnal(nagyon sokan tévesztik) ;)
szintén 17/L
2/2 SlenderMan175 válasza:
Az elözőnek igazavan tényleg nagyon sokan keverik a Freerunningot a Parkourar,itt egy pl: a tesóm régebben freerunningolt és látta,hogy én elkezdtem parkourozni és kérdezte,hogy megakarok tanulni freerunningolni,én meg mondtam,hogy ne keverd össze a parkourar nagyon sok külömbség van közte. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!