Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan álljak neki parkourozni?

Hogyan álljak neki parkourozni?

Figyelt kérdés
13 éves srác vagyok és nagyon szeretek futni kapukat átugrálni stb. egy ismerősöm mondta hogy van ilyen sport rögtön rákattantam de nem tudom hogy álljak neki?

2012. febr. 23. 17:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Csatlakozz egy parkour csapathoz a városodban. Ha nincs akkor nézz videókat a youtubon, vannak videók kezdőknek is, ahol elmagyarázzák a trükköket. Aztán meg menj ki és gyakorolj.
2012. febr. 23. 17:25
 2/6 anonim ***** válasza:
futkosol és kapukon ugrálsz, mit akarsz még?
2012. febr. 23. 18:05
 3/6 anonim válasza:
2012. febr. 26. 20:04
 4/6 anonim válasza:
Eleinte fuss, csinálj fekvőtámaszokat, tolóckodásokat és felhúzásokat(pár napot). Aztán gyakorod a könnyebb vaultokat, catleapet, wallrunt. Ha ezekkel megvagy jöhetnek az előbb felsoroltak tovább csiszolásai, és pár könnyebb trick, előre szaltó 180°frontflip stb... innentől meg már ahogy gondolod.:D Ja és ne legyél gyöszös mert rendesen lezúzza a bőröd már csak a cat leap is:D
2012. febr. 27. 18:05
 5/6 anonim válasza:
Azok az idióták póembernek érzik magukat, amég neki nem capódnak egy autó szélvédőének mind egy bogár!
2012. aug. 9. 13:25
 6/6 anonim ***** válasza:

Először is fontos hogy ne félj az ugrásoktól, és tudj nap mint nap gyakorolni ennyi!

Először gyakorold ez eséseket ugorj korlátról és ha ment és biztos vagy magadban mehet magasabbról is a trükkök majd később jöhetnek, énis így kezdtem és most már házról ugrok..

2013. márc. 7. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!