Hogy találhatnék magamnak futótársat?
Figyelt kérdés
Hajnali/reggeli futásról lenne szó, heti 2-3x, de nem ismerek senkit, aki eljönne velem. Esténként futok, de reggeli időpontban valahogy nem tudok elindulni, mert nem akarok egyedül.2012. szept. 22. 13:58
1/9 anonim válasza:
Ugyan ebben a helyzetben voltam nemrég. :)
Teendő(K):
1.Kérdezz meg bármilyen havert,ismerőst hogy nem-e menne el veled.
2.Ha van testvéred,közeli rokonod,vagy Édesanyád,édesapád aki elfutna veled,bátran kérdezd meg.
Remélem találsz valaki! Üdv.. :)
2/9 anonim válasza:
Ez volt aztán a roppant hasznos válasz kedves első. Csóri megkérdezi hogy találhatna futótársat, szerinted pedig a teendője hogy megkérdezi a rokonait/ismerőseit hogy nem futna e vele. Ez tuti nem jutott eszébe... Amúgy Internet, jobbat én sem tudok.
3/9 anonim válasza:
Kedves 2. válaszoló..
Próbáltam segíteni.
4/9 anonim válasza:
Jó na csak picit szívóztam, tudod hogy szeretlek, ha fiú vagy, ha lány. Tessék ez a tiéd : <3
6/9 anonim válasza:
Valamikor megiszunk egy kávét? Ha nem vagy pesti megszívtad. =D
7/9 anonim válasza:
Haha :D
Sajnos nem Pesti vagyok :S
De köszi az ajánlatot.
Esetleg egy virtuális kávé,interneten keresztül? :D
8/9 anonim válasza:
Virtuális tej nélkül kérném, pontosan 4125 mmol virtuális szacharózzal, köszönöm. ( 97.4 virtuális celsius fokon)
9/9 anonim válasza:
Pont felszolgáló vagyok,úgyhogy máris hozom.
Egéségedre! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!