Tudnátok válaszolni pár kérdésemre illetve egy hatásos edzésterv kidolgozásában segíteni?
Sziasztok!
A Minap vettem párommal egy multifunkciós gépet, [link] pontosan ezt. A kérdéseim ehez kapcsolódnának.
1.Lehet-e eme gép segítségével fogyást elérni? Mivel teljesen amatőr vagyok még a témában ezért nem tudom hogy zsír égetés is történik-e a használata során?
2. Ha igen, milyen módon? (kisebb súllyal több ismétlés, illetve nagyobb súllyal kevesebb?)
3. A gép két oldalán elhelyezett karok milyen célt szolgálhatnak? Csak sima súly tartó, vagy valami tárogató funkciót tölthetnek be?
Én személy szerint erősödni illetve tömeget növelni szeretnék a gép segítségével. Néztem a shop.builderen edzés formákat, a gép segítségével ha jól vettem észre a mell, bicepsz illetve vádli+comb. De mivel járt hozzá egy rúd+súly rá valamit van itthon 2 db 1 kezes súlyzóm ezért szerintem ezeknek a segítségével elég sok gyakorlatot el végezhetek. Csak mivel teljesen kezdő vagyok nem akarok össze vissza csinálni mindent, esetleg ha valaki egy egész testes edzés tervet linkelne ami talán számomra is hasznos lehetne illetve kivitelezhető, annak nagyon meg köszönném!
22/F
istenem...fogyni igen biztos nagyon sokat tudsz ezzel hogy tudnál ezzel fogyni?akkor vetétek volna meg amikor már vágod mire jó..kardio edzés kell meg szálkásító étrend,3g fehérje/tskg,és2-3g ch/tskg,
a végén már jól írtad ezzel azért lehet sokféle gyakorlatot csinálni lábtól kezdve a guggolásig,de most fogyni akarsz vagy tömegelni??
Házat az alapokkal kellene elkezdeni építeni és nem a tetővel. Most ti a tetőnél jártok.
Kezdésképp regisztrálj a [link] ra, az edző válaszolnál a videó alatt töltsd el a sárga kapszulát. Ebben benne van minden alap fogyással, izomépítéssel, regenerálódással, kajálással, edzéstervvel kapcsolatban.
Ebből már el lehet indulni, + a gépre sem feleslegesen költöttetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!