Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan adjam fel az álmom?

Hogyan adjam fel az álmom?

Figyelt kérdés
Már vagy 5 éve álmodok arról hogy autóversenyző szeretnék lenni, de lehetetlen hogy az legyek, ugyanis nincs annyi pénzem hogy elkezdjek valamit. Egész nap csak erre tudok gondolni, mostmár a tanulásban is kezd hátráltatni, de nem tudom kiverni a fejemből.

2012. szept. 29. 18:58
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
rFactor, race on, tavasszal tervezem a nemzetközi ligákban való versenyzést.
2013. jan. 1. 21:30
 22/24 anonim ***** válasza:
Már ne haragudj de higy gondolod azt higy így beszélsz michelisz Norbir? Nemis ismered akkor
2013. jan. 29. 16:25
 23/24 anonim ***** válasza:
Már ne haragudj de hogy gondolod azt hogy így beszélsz Michelisz Norbiról? Nemis ismered akkor nem kéne róla ilyenket írnod! Erről ennyit és nincs szükség olyan bunkó emberekre mint amilyen te is vagy az autósportban..
2013. jan. 29. 16:27
 24/24 A kérdező kommentje:
Úgy beszélek róla ahogy ő is magáról. Jókor volt jó helyen. Kinőttem a szimulátorozást, és szeretnék továbblépni. Ennyi, nekem nincsenek olyan lehetőségeim mint neki voltak. Ezért nem az ő karrierje a célom.
2013. febr. 4. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!