Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ne adjam fel az álmom?

Manchester10 kérdése:

Ne adjam fel az álmom?

Figyelt kérdés
szoval Amerikába akarnék költözni már rég óta!! akaraterőm nagy ha törik ha szakad én kijutok!!! ugye hogy nem szabad soha feladni???
2011. febr. 24. 19:02
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem törekedj minél jobban erre és soha ne add fel, ha egyszer kijutsz sokkal jobb,boldogabb élet várhat rád mint valaha is magyarországon (nekem is ez a vágyam, de még csak 16 vagyok)
2011. febr. 24. 19:11
 2/7 A kérdező kommentje:
én is 16 vagyok :D
2011. febr. 24. 19:25
 3/7 A kérdező kommentje:
háát igen kint biztosan jobb lenne :)
2011. febr. 24. 19:26
 4/7 TOMAtm ***** válasza:
nos én nem mennék amerikába,pedig nekem is ez volt az álmom régebben.gondolkodjatok inkább az EUn bellül,jobb a fizetés és a megbecsülés is :)
2011. febr. 24. 19:36
 5/7 anonim ***** válasza:
én utálom egész európát egyhangú és unalmas
2011. febr. 24. 19:48
 6/7 A kérdező kommentje:
az utolsóval értek egyet :) nekem nem EU kel :) leszarom igazábol hol becsülnek meg vagy jó fizetés nekem akkor is Amerika :)
2011. febr. 24. 19:53
 7/7 anonim ***** válasza:
ha 16 éves vagy akkor még van időd. sok. előbb érettségizz le aztán próbálj bejutni ott egyetemre
2011. febr. 25. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!