Manchester10 kérdése:
Ne adjam fel az álmom?
Figyelt kérdés
szoval Amerikába akarnék költözni már rég óta!! akaraterőm nagy ha törik ha szakad én kijutok!!! ugye hogy nem szabad soha feladni???2011. febr. 24. 19:02
1/7 anonim válasza:
szerintem törekedj minél jobban erre és soha ne add fel, ha egyszer kijutsz sokkal jobb,boldogabb élet várhat rád mint valaha is magyarországon (nekem is ez a vágyam, de még csak 16 vagyok)
2/7 A kérdező kommentje:
én is 16 vagyok :D
2011. febr. 24. 19:25
3/7 A kérdező kommentje:
háát igen kint biztosan jobb lenne :)
2011. febr. 24. 19:26
4/7 TOMAtm válasza:
nos én nem mennék amerikába,pedig nekem is ez volt az álmom régebben.gondolkodjatok inkább az EUn bellül,jobb a fizetés és a megbecsülés is :)
5/7 anonim válasza:
én utálom egész európát egyhangú és unalmas
6/7 A kérdező kommentje:
az utolsóval értek egyet :) nekem nem EU kel :) leszarom igazábol hol becsülnek meg vagy jó fizetés nekem akkor is Amerika :)
2011. febr. 24. 19:53
7/7 anonim válasza:
ha 16 éves vagy akkor még van időd. sok. előbb érettségizz le aztán próbálj bejutni ott egyetemre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!