Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan legyek nyitott, és...

Hogyan legyek nyitott, és hogy adjam önmagamat, valahogy mindig kieszelem, na most megcsinálom! De sose megy. Hogy lehet ez ellen tenni?

Figyelt kérdés
Elég zárkózott vagyok, nem nagyon beszélgetek csak akiket eléggé ismerek. Elsős korom óta csúfoltak mert nagyon szerettem az állatokat és szinte mindig arról beszéltem, és hangjukat is jól utánoztam... De már az a menőbb és bulizós fajtább lettem... Menőbb cuccokban járok, de ez nem számít... Teljesen megváltoztam, mióta csúfolnak ez volt a döntésem. Most pedig ha ismerkedni szeretnék alig tudok hozzászólni valakihez mert szinte azt gondolom hogy : Mit gondol rólam? Lehet hogy hülyének tart majd... Csupa negatív dolog... Szinte reszketek ilyenkor... Az önmagam annyi ami igazából is vagyok az hogy bármikor segítek akárkinek mikor kell, nagyon szívesen szolgálok ki akárkit, nem csúfolódok senkin, nem hanyagolok el senkit, barátaimért, ismerőseimért bármit megtennék. Humoros vagyok eléggé, a barátaim mindig nevetnek rajtam mert direkt vicceset mondok... Egyszerűen csak akkor vagyok nyitott ha élvezem az életet és nagyon boldog vagyok, ekkor szivesen hozzászólok akárkihez és megkérdezem hogy segíthetek e valamiben? Vagy egy vicces , de pozitívat szólok neki. Szívesen ismerkedek és elvileg kedvesnek, barátságosnak tartanak. Csak az a baj hogy nem bírok ÖNMAGAM LENNI! Túl zárkózott vagyok... Mit tegyek?
2011. máj. 8. 19:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem baj, ha valaki zárkózott.
2011. máj. 8. 19:40
 2/6 anonim válasza:
Minél több önismeretre teszel szert (életed során), annál inkább tudsz majd önmagad lenni.
2011. máj. 8. 20:03
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is ugyanilyen vagyok. Nagyon kevés barátom van, de aki van, azért mindent! És ha megbántanak, akkor nem tudok rájuk haragudni. Viszont most az egyik legeslegjobb azt mondta, hogy túl jó vagyok neki, és nem keres napok óta, mert nem érdemel meg engem. Ez nagyon meglepett, részben örülök, hogy ezt gondolja, másrészről szomorú vagyok, hogy magáról ezt gondolja, de nem lehet vele beszélni.:( Na mindegy, hát majd lerendezi magával, velem nem akarja.:( Re hány éves vagy?

Én 18/L

2011. máj. 9. 13:43
 4/6 anonim ***** válasza:
ha zárkózott vagy, akkor már önmagad vagy. ha nem úgy nézel rá mint egy gondra, hanem el tudod fogadni magad, nem akarsz majd olyan lenni, amilyen nem vagy. menő, midnig vicces társaságközepe ember. néha csendesebb is lehetsz, és hogy mit gondol rólad valaki? ne aggódj, életed során lesz egy pár ember akinek nem fogsz tetszeni, akármit csinálsz, tehát ne ezen erőlködj. inkább próbáld azt megvalósítani, amit kellemesnek érzel belül, ha szereted az állatokat, foglalkozz velük, tanulj, dolgozz ilyen irányban, ismerkedj állatbarát emberekkel, ez jó kiindulási pont. talán egyszer elmentek kirándulni, ahol este a tűz körül állatok hangjait utánoztok, és jókat nevettek azokon, amik nem is erőltetett viccek. és talán majd akkor fogod úgy érezni, hogy bár nem tökéletes az életed, és te sem vagy az, de boldog vagy.
2011. máj. 9. 18:20
 5/6 anonim válasza:
Velem is ugyanez van xD
2011. máj. 9. 21:12
 6/6 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. Nálam az a "probléma", hogy az emberek nem ismernek, nem tudják milyen vagyok. Kívülről egy mogorva, barátságtalan arcú srácnak látszom, belül pedig egy életvidám, vicces gyerek vagyok.
2020. dec. 14. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!