Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Irodalom órára kellene szorgal...

Irodalom órára kellene szorgalmi feladatként 100 bibliai témájú művészeti alkotásokat írnom. [és ha megcsinálom akkor kapnék rá 5öst] Lineket vagy művészeti alkotásokat kérnék, ha lehet. Valaki? [lécci]

Figyelt kérdés
Nagyon szépen köszönöm annak, aki segít! x) [van rá 2 hetem]
2010. szept. 23. 17:51
 1/4 anonim válasza:
Csináld meg önállóan!
2010. szept. 23. 17:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Érdekes, amikor még én voltam iskolás, akkor még volt önállóság meg könyvtár.

Te viszont most vagy iskolás, és van google.

2010. szept. 24. 01:06
 3/4 anonim válasza:
Csak azt sajnálom, hogy azért a nyomorult ötösért képes lennél csalni. Mert azt akarod, hogy más csinálja meg helyetted azt, mit neked kellene. Egy kicsit sem lenne bűntudatod utána? Ér ennyit egy jegy? Szerintem nem.
2010. szept. 24. 01:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem, hogy hogyan csináljam, hanem hogy tud e valaki segíteni.. na de tök mindegy. Azért köszönöm a válaszokat.. xd
2010. szept. 25. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!