Hogyan adjam le azt az utolsó 5kg-ot?
Tudom hogy ez nem tünik soknak, de engem zavar, mert hasra hízós típus vagyok, és ez az 5kg szinte csak a hasamon van.
Eddig 28 kilót fogytam tavaly év eleje óta.
Diétáztam is rendesen meg sportoltam, és sportolok is.
A hét minden napján sportolok. Egyik nap kondizom kb 1,5 órát, a másik nap meg aerobozok.. 50-60 percet. (hetente 1 pihenő napot tartok)
De egy egyszerűen már nem akar tovább menni, nem fogyok.
Diétázom is amennyire tudok, ugyanis most nem állok/állunk jól anyagilag hogy megtudjam venni a diétás és egészséges kajákat! Őszintén még gyümölcsökre sincs pénzem. Pedig az elején nagyon sokat ettem belőle, és diétáztam persze.
Így most csak azt az "alapvető" kajákat tudom enni. Nem sok választék van... kenyér, meg ilyen egészségtelen "sz*rok"
Próbálok a napi kcal szükségletemen belül maradni, de hiába ha ezt a kcal mennyiséget sz*r ételekkel viszem be.
"Már csak abban bízom hogy a kertben lévő rengeteg zöldség, gyümölcs majd beérik, és abból fogok enni." Addig meg maradok ezeknél...
Hát a kérdésem lényege hogy mit tegyek hogy beinduljon a fogyás újra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!