Hogyan adjam le ezt az utolsó pár 4-5 kg-ot (vagy centit)?
egészségesen táplálkozom, délelőtt megeszek egy szendvicset (barnakenyér, uborka, mozzarella vagy cottage sajt)
ebédre azt amit a suliban adnak, de ha fánk van, vagy lekváros tészta, akkor adagot felezek.
uzsonnára sokat szoktam enni, ilyenkor vagyok a legéhesebb, mert az ebéd sosem sok, ma pl megettem egy kicsi tál müzlit tejjel, két szelet kenyeret cottage sajttal, paradicsommal, két főtt tojás..
vacsorára pedig salátát , gyümölcsöt , vagy puffasztott rizst eszem.
mozgok naponta 4-5 szer (futás, torna)
méreteim:
175 cm. 63 kg. lehet h nem tűnik soknak, de nem vagyok valami izmos, és a felesleg nagy része a hasamra megy, és elég hurkás..
comb:
térd felett: 41 cm
középen: 47 cm
legfelül (fenék alatt vlamivel): 54,5 cm
csípő: 88-89 cm.
has:
köldök alatt: 87 cm.
köldök felett kb 3 cm-vel: 78 cm
vádli : 34 cm.
folytassam a mostani életmódom és egy idő után lemegy? vagy csináljak valami villámdiétát??
naponta 4-5-szer, azt meg hogy csinálod, ugyértem ha suliba jársz akkor kevés idöd van, csak kiváncsi vagyok
L/14
második vagyok
gondoltam mert akkor már nem lenne eröd gépezni sem, :)
bár az anyum ugy fogyott le hogy minden étkezés után sportolt 45 percet, 3 hét alatt 14 kg ment le, és nem koplalt egyáltalán, bár ekkor én még csak 1 éves voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!