Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan adjam fel az álmom?

Hogyan adjam fel az álmom?

Figyelt kérdés
Már vagy 5 éve álmodok arról hogy autóversenyző szeretnék lenni, de lehetetlen hogy az legyek, ugyanis nincs annyi pénzem hogy elkezdjek valamit. Egész nap csak erre tudok gondolni, mostmár a tanulásban is kezd hátráltatni, de nem tudom kiverni a fejemből.

2012. szept. 29. 18:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Ha autóversenyző, pénz és támogatás hiányában nem is leszel, de vonz az autósport technikai világa, vár a BME Közlekedés- és Járműmérnöki kara!:)
2012. szept. 30. 02:04
 12/24 A kérdező kommentje:
Mindenféle vonz még a motorversenyek is, rally, WRC, IRC, rallycross, Nascar, ARCA, Indycar, F1, F2, F3, LMS, ALMS, Drift, Gymkhana, GP2, GP3, IndyLights, StarMazda, WTCC, STCC, BTCC, DTM, V8 supercars, MotoGP, AutoGP SBK, TruckRace, Midnight Touge. International GT open, International Superstars series, kb ezeket követem, és egésznap ezeket nézem, meg a híreket bújom.
2012. szept. 30. 20:39
 13/24 A kérdező kommentje:
Egyébkén gondolkodtam az amatőr bajnokságokon, csak hát ahhoz kéne egy autó amire nincs pénzem. Van ismerősöm, aki hegyi versenyre és másodosztályra felkészített autót tudna adni kölcsönbe, de a gumikat, a nevezést és a benzint nekem kéne állnom. Erre ismételten nincs pénzem.
2012. okt. 5. 19:27
 14/24 anonim válasza:
Szia én autoversenyzek 12 éves vagyok és apukám néha elmondja hogy mennyibe kerulnek a dolgok és nem olcso sot nagyon drág és egyszerre gokart versenyeken versenyzek és kozben a szlalomozok is,ez egy pénzigényes sport de ha van hozzá igazi tehetséged minden lehetséges nézd meg michelisz norbi-t is,probálj meg minnél tobb helyen bemutatkozni versenyekre elmenned megprobálni a versenyzokkel beszélni és lehethogy egyszer majd valaki felfedez mellesleg az elobb olvasottakbol hova szoktál járni gokartozni csak így hobbiból?én a gyerekeknél a hungarorkart gokartosoknál a 2.-ik vagyok az osszesített ranglistán
2012. nov. 28. 14:05
 15/24 A kérdező kommentje:
Michelisz Norbi azért van ott ahol van, mert Wéber Gabival járt HRC-re szimulátorozni, és Wéber befizette őt a seat leon európakupába, onnantól kezdve pedig alá lett tolva minden. Én is szimulátorozok, de nem tudok jelenleg olyan embert aki befizetne engem valahova.
2012. nov. 28. 20:53
 16/24 anonim ***** válasza:
kisbarátom, ha tehetséges lennél, nem 10-15. időket futnál.
2012. nov. 29. 16:13
 17/24 A kérdező kommentje:
Ismeretlen pályán és autóval az 1 másodperces lemaradás az elfogadható, nekem ezt mondták.
2012. nov. 29. 21:11
 18/24 anonim válasza:
az elfogadhato szerintem valahonnan dobj ossze egy kis pénzt vagy a szuleidtol is kérj egy keveset amugy hány éves vagy?
2012. nov. 30. 20:16
 19/24 A kérdező kommentje:
17. Most így holtszezonban egyre tűrhetőbb, de amint kezdődnek majd a bajnokik elviselhetetlen lesz az irigységem. Úgy mennék én is akár csak egy kisebb bajnokságban, teljesen mindegy mivel. :/
2012. dec. 20. 19:22
 20/24 anonim ***** válasza:
És mikkel versenyzel online-ban? És az a legfontosabb hogy hol?Mert egy gyenge ligából nem lehet előre jutni még ha első vagy akkor se.
2012. dec. 28. 00:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!