Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nincs valami jó ötletetek,...

Nincs valami jó ötletetek, hogy hogy adjam le a feszültséget?

Figyelt kérdés
Elég szar érettségizőnek lenni és már kezdek belebolondulni a tanulásba, hogy mást se csinálok csak hazajövök és könyvek meg füzetek fölött ülök. Az az egy gondd, hogy térdeim eléggé tönkre vannak szóval ilyen futás szóba se jöhet, jógán meg ilyeneken mint 40-50 éb körüliek vannak, ott meg kicsit hülyén érzem magam. Mit ajánlanátok? L/18
2011. okt. 18. 21:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Ketrecharc esetleg...? :)
2011. okt. 18. 21:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Rajzolj!
2011. okt. 18. 21:59
 3/7 anonim ***** válasza:

Amúgy én ha idegbeteg vagyok, takarítok vagy edzek.

Valami mozgalmas kéne Neked, ami kikapcsol.

(nem tudom, mik a lehetőségeid, merre laksz)

2011. okt. 18. 22:03
 4/7 anonim ***** válasza:

Cyan! Én felidegesítelek, csak költözz a közelembe és járj hozzám takarítani. :D

Én anno az úszással oldottam a feszültséget. Magányos dolog, van időd gondolkozni és megoldást találni a problémákra.

2011. okt. 18. 22:48
 5/7 anonim ***** válasza:

Ez egy nagy kamu. Érettségi, persze. 100-as iq felett egy hét tanulással megvan, csak a tanárok paráztatnak, hogy milyen nehéz, hogy tanuljatok rá. az érettségi lópikula egy egyetemi vizsgaidőszakhoz képest. A mostani érettségi meg aztán tényleg nem egy nagy durranás, józan paraszti ész kell hozzá, tanulás nemsok.

jógán meg ne azzal törődj, hogy kik vannak. hanem csináld amit kell.

2011. okt. 19. 00:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Amúgy tényleg így van ahogy az utolsó írta, ezt mi is tapasztaltuk meg az egyik volt tanárunk [fizika] is mondta, hogy annyira azért ne dicsekedjünk róla a kicsiknek, hogy milyen könnyű mert nem fognak rá készülni még annyit se.

De te ettől függetlenül vedd komolyan, én a matekot olyan csodálatosan elk_rtam, hogy az mesébe illő. Minden más nagyon jó lett. :)

2011. okt. 19. 19:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat, azt hiszem a ketrecharcot választom, az hangzik a legjobban :D Amugy kicsit máshogy vagyok, mit ti, nem ilyen matekkal van a gondd, hanem nyelvekkel és mivel nem vagyok magyarországi de magyar iskolába járok +1 kötelező nyelv az angolon meg a magyaron kivul :) azzal van ott a gondd, meg a drága új tanítási rendszerrel :D
2011. okt. 19. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!