Nincs valami jó ötletetek, hogy hogy adjam le a feszültséget?
Amúgy én ha idegbeteg vagyok, takarítok vagy edzek.
Valami mozgalmas kéne Neked, ami kikapcsol.
(nem tudom, mik a lehetőségeid, merre laksz)
Cyan! Én felidegesítelek, csak költözz a közelembe és járj hozzám takarítani. :D
Én anno az úszással oldottam a feszültséget. Magányos dolog, van időd gondolkozni és megoldást találni a problémákra.
Ez egy nagy kamu. Érettségi, persze. 100-as iq felett egy hét tanulással megvan, csak a tanárok paráztatnak, hogy milyen nehéz, hogy tanuljatok rá. az érettségi lópikula egy egyetemi vizsgaidőszakhoz képest. A mostani érettségi meg aztán tényleg nem egy nagy durranás, józan paraszti ész kell hozzá, tanulás nemsok.
jógán meg ne azzal törődj, hogy kik vannak. hanem csináld amit kell.
Amúgy tényleg így van ahogy az utolsó írta, ezt mi is tapasztaltuk meg az egyik volt tanárunk [fizika] is mondta, hogy annyira azért ne dicsekedjünk róla a kicsiknek, hogy milyen könnyű mert nem fognak rá készülni még annyit se.
De te ettől függetlenül vedd komolyan, én a matekot olyan csodálatosan elk_rtam, hogy az mesébe illő. Minden más nagyon jó lett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!