a képen lévő fizikum elérhető naturálként is.
DE... nem tartom valószínűleg, hogy bárki is, aki "izmosabb" lenne, az naturál lenne.
miért?
-egy jó testhet legalább 3-4év kell szerintem, maximális odafigyeléssel (kaja, edzés,pihenés)
-embereknek bűzlik a munka, gyorsan akarnak látványos eredményt elérni.
egy megdöbbentő dolgot hallottam ma edzés alatt. általában zenét hallgatok, de épp hallottam alatta, ahogy két 20év körüli iszonyú vézna, "divatmajom" gyerek beszélget egymással.
erre a mondatra figyeltem fel: "én fenékbe szoktam, de sokan javasolják a combot is"
azt hittem nem hallok jól...
nem mellesleg tőlem is szokták kérdezgetni, hogy mit szúrok, ami egyáltalán nem zavar, inkább büszke vagyok, hogy a jelenlegi fizikumomat naturálként értem el, ami másoknak már elképzelhetetlen.
amúgy a koxosokat nem ítélem el, ha indokoltan használják, nem 2hónap edzésmúlttal... későbbiekben én se tartom kizártnak, hogy használni fogom 1-1 alkalommal.
JayC mutass képet magadról, kérlek. :)
Ha a képen lévő srác jó ideje gyúr, és emellett alacsony, rövid karokkal, akkor elvileg lehet naturál a forma.
Az előző hozzászólással egyetértek, sokkal könnyebb kokszolni.
ide tettünk fel képet magunkról:
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
Jaaaaaaaaa ok. :)
Na, remélem, 2 hónap múlva én is rakhatok fel végre.
Zsíros vagyok még, 10% körül. :)
De 8 hét múlva....akkor jobb lesz....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!