Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Edzés utáni dextróz?

Edzés utáni dextróz?

Figyelt kérdés
Edzés utáni dextrózt(szőlőcukrot hol lehet venni? Nem szeretnék rendelni, de gondolom még lehet kapni gyógyszertárban. És milyen az íze? És ugye mehet a fehérje turmix mellé?

2012. szept. 20. 16:46
 1/9 anonim ***** válasza:
naná hogy mehet,ha nem akarsz rendelni hát talán rossmanba lehet kapni de javítsatok ki ha nem,500ft talán
2012. szept. 20. 16:49
 2/9 anonim ***** válasza:

Nagyáruházakban lehet kapni 500g vagy 100g-os kiszerelésben.

Olyan az íze mint a porcukoré.

2012. szept. 20. 16:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Sima édes íze van. Csomó helyen tudsz venni, DM-ben, Rossmann-ban, bioboltokban is van. De por formában vegyed.
2012. szept. 20. 17:24
 4/9 anonim ***** válasza:
DM-ben már nem árulnak, legalábbis nekem azt mondták. Én a rossmannban veszem és valóban 500ft az 500g-os. Sima édes íze van.
2012. szept. 20. 17:28
 5/9 anonim ***** válasza:
Én pedig láttam a most nálunk (BP,kőbánya) a DM-ben, de ne ezen vesszünk össze:)
2012. szept. 20. 17:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Bioboltot javaslom, Natura márka, 500 forintért már egy kilót kapsz.
2012. szept. 20. 18:32
 7/9 anonim ***** válasza:
A Sparban Intersparban is láttam ott ahol a kristálycukor is van.
2012. szept. 20. 19:37
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. szept. 20. 19:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát akkor csak a dunaújvárosi DM-ek ilyen nyomik. Mivel ez az üzlet van hozzám közelebb, ide mentem először, ahol az eladó először csak nézett rám, majd a biztonsági őrtől(!!!) kérdezte meg, hogy van-e szőlőcukor, aki azt mondta, hogy már "nem tartanak egyik DM-ben sem". De akkor biztos csak az ittenire értette. Hogy miért, azt nem tudom. :-)
2012. szept. 20. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!