Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Testkompozíció változtatás vs...

Éndzsöl kérdése:

Testkompozíció változtatás vs tömegnövelés-diéta?

Figyelt kérdés
Rengeteg helyen hallom azt, hogy egyszerre izmot növelni és fogyni nem lehet, tömegelj, majd diétázz, ez a kulcs. Máshonnan azt hallom, hogy lehet testkompozíciót változtatni, hosszú távon izmot növelni és fogyni is egyszerre. Egyéni véleményem szerint lehetséges, egy-két ismerősömön láttam is, hogy működik. Mi szól mégis ellene, ti mit gondoltok? Egyéni tapasztalatom nem sok van, olyan a genetikám, hogy bármennyit kajálhatok, zsír nem szívesen mászik fel rám, talán nehezebben is fejlődök emiatt, mint az endomorph kollégák. :) Döntse el ki-ki maga, hogy melyik a jobb. :) Mindegy is, szóval szerintetek mi újság ezekkel a dolgokkal?
2012. szept. 16. 22:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
De akkor gondolom nem is említené meg így külön. De jó mindegy oké nyertél legyen neked igazad úgy is lesz mindenre kifogás.
2012. szept. 16. 22:47
 12/21 anonim ***** válasza:
Ez nem nyerés kérdése, csak beszégetünk. Én is szeretném, ha ezek lennének, de nem működik naturálban sajnos. Szóval egyikünk sem nyert vele.:)
2012. szept. 16. 22:51
 13/21 anonim ***** válasza:

Gondolom ha már az a rész csak a szteroid használókra vonatkozik és azoknak írták oda akkor gondolom a cikk írója megfeledkezett erről a kis részletről.

"Szteroid információkat, leírásokat keresek!

A provokatív név ellenére webmagazinunk nem foglalkozik semmilyen formában a tiltott teljesítménynövelő szerek beszerzésének és használatának kérdésével, illetve azok megítélésével. Véges energia mennyiségünket szeretnénk szélesebb réteget érintő témák feldolgozására fordítani."

2012. szept. 16. 22:54
 14/21 anonim ***** válasza:

Akkor máshogy is beszélgethetünk, ha te ilyen sértődött lettél ezen.

Én normális stílusban szerettem volna, de látom ez nem megy nálad.

Mutass fel egy szálkás képet magadról, amit tömegnöveléskor értél el.

2012. szept. 16. 22:58
 15/21 Sznofru ***** válasza:

Ha a cél a tiszta izomtömeg növelése, akkor ha lehet is, baromira lassú folyamat. És baromi precíznek kell lenned. Éveken keresztül.

Én is inkább a ciklikus felállásra szavaznék :-)

2012. szept. 16. 22:59
 16/21 anonim ***** válasza:
Nem tudom miből szűrted le, hogy megsértődtem inkább irónikus próbáltam lenni lehet, hogy ez másképp jött át. Nem is kételkedem a szakértelmedben mivel 1/20-ad annyi időt sem töltöttem el a teremben mint te. Csak azért írogatok itt még mindig, hogy ugyan arról az oldalról linkelünk de az egyik elfogadott a másik már nem?
2012. szept. 16. 23:03
 17/21 anonim ***** válasza:
Igen, én meg tudom különböztetni, hogy melyik cikk hasznos és melyikben írnak közel lehetetlen dolgokat. Már ha nem vagy genetikai csoda.:)
2012. szept. 16. 23:07
 18/21 Sznofru ***** válasza:
Nekem van egy különleges képem. Még suliba jártam, nagyon precízen kajáltam, tömegnövelés, rövid időn belül 6 kiló plusz, de úgy hogy a keresztszálkák, szeparáltság és erek látszódtak a mellemen, vállamon, karomon. Máig nem tudom hogyan csináltam, de soha utána nem jött össze mégegyszer :-) Ennek már lassan 8 éve. Akkor azt hitték, hogy koxolok:-)
2012. szept. 16. 23:07
 19/21 anonim ***** válasza:
Nekem a karom, vállam, mellem is mindig viszonylag szálkás, de kockahas az viszont nincs tömegnöveléskor pedig én odafigyelek a kajára.
2012. szept. 16. 23:14
 20/21 Sznofru ***** válasza:
Akkor hasonlóak lehetünk. Gondolom tömegeléskor nem vagy túl zsíros, de nehezebben is megy. Legalábbis nálam ez van. Nem figyelek oda és máris fogyok :(
2012. szept. 16. 23:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!