Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért nem megy a tömegnövelés?

Miért nem megy a tömegnövelés?

Figyelt kérdés
Valaki nemtudna segíteni? Annyi arcot látok aki kis hajszálvékony aztán nem látom pár hónapig és már kétszer akkora, nekik hogy megy? tudom étrend illetve tömegnövelő turmix, de nekem így se megy, jó igaz nem is kötöm magam 100%ig az étrendhez, de most ha kinézek egyet, ott 1 napot ír le, nem ehetek minden nap rizs csirkemell kombót... féléve járok kb kondizni és 5kg-t híztam össz vissz, tudom, valami nem stimmel vagy az edzéstervvel vagy az étrendel, vagy nem tudom, lehet a szervezetemmel van probléma.. amúgy sem ragadnak rám a kilók...

2012. szept. 16. 12:54
 1/6 anonim ***** válasza:
annyira nem rossz az az 5 kiló!azok vagy koxolnak vagy midnennap keményen edzenek,esznek,pihennek.napi 2g fehérje/tsk,és 5-6g ch/tskg,ha ezt betartod kizárt hogy ne híznál!edzés után dextróz+tejsavó!utána 50perccel rendes kajálás majd 50perc múlva megint mehet egy!a másik amiben hiba lehet az edzés,halj emg midnen edzésen,nem elég csak emelgetni a súlyokat agyban legyél ott,izaddj mint egy ló,pusztulj emg verjen a szíved,és remegve gyere ki ennyi!
2012. szept. 16. 12:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Rajta leszek!
2012. szept. 16. 13:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Alkati kérdés is ám ez. Ne ess kétségbe. Amúgy pedig az 5 kiló teljesen jó eredmény. Egy év alatt a 9-10 kiló a normális. Legalábbis az első évben. Aztán a másodikban már picit csökken, a harmadikban komolyabban csökken és később örülsz, ha 2-3 kiló feljön rád izom formájában egy év alatt. Persze kox nélkül. Azzal pikk pakk durva leszel, majd leeresztesz.:D És ha nincs bnőd akkor komoly esélye is lesz a brutál, gyulladt pattanásos hátnak. Bár az a tejsavó és a kreatintól is ugyan úgy esélyes. Pláne fiatalon.

Amúgy pedig , hogy tanácsot is adjak. Ha a fehérje megvan és nem zabálsz össze minden szemetet akkor látni fogod az eredményt. Valóban nem ehetsz csak rizst mindig, meg csirkét. De a tsts/másfél-2 gramm fehérjét be tudod termelni. A szénhidrát meg úgy is megy mellette. Abban még csak-csak lehet csalni, ha jó a genetikád nem fog látszani, hogy krumplit, tésztát (nem durung) és ilyesmikkel eszed a fehérjében gazdag dolgokat.

2012. szept. 16. 13:27
 4/6 dirtboy ***** válasza:
100%

koxolnak a gyökerek ennyi a titok.

ha világítanának azok az emberek akik már koxoltak életük során nem kéne estére világítás,legalábbis itt erre felé.

2012. szept. 16. 13:33
 5/6 anonim ***** válasza:
A hírtelen, gyors változás a semmiből tuti hogy kox.
2012. szept. 16. 14:29
 6/6 anonim ***** válasza:
annyival egeszitenem ki az elso hozzaszolot aki teljesen jol leirta...h ha hardgainer vagy akkor dobj hozza lenmagolajat vagy olivat vagy halolajat a legjobb ha kevereg vagy 100 got szetosztva...turmixba salatara stb stb nekem semmi mas nem segitett...meg melle mogyoro dio egyeb csonthejas
2012. szept. 17. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!