Me457 kérdése:
Ketlebell plusz tömeg növelő étrend bővebben lent?
Figyelt kérdés
Ha ketlbellezek és mellette tömegnövelő étrendet használok meg táplálék kiegészítőket és mind ezt kiegészítem valamilyen saját testsúlyos gyakorlatokkal és thai boxal izmosodhatok? Természetesen itt nem a testépítő izomzatra gondolok hanem mondjuk mint buakaw por pramuk - é . Www. Budopest.hu/magazin/buakaw-por-pramuk-az-acelharcos/895 A linken láthatjátok mire gondolok van ott egy videó róla.2012. szept. 16. 18:06
1/8 A kérdező kommentje:
Azt el felejtettem le írni hogy 54 kg vagyok és 165cm magas.
2012. szept. 16. 18:10
3/8 A kérdező kommentje:
vagyis akkor működni fog a dolog
2012. szept. 16. 20:45
4/8 anonim válasza:
Igen, izmosodhatsz, és fogsz is, de nyilván nem annyira, mint egy izolált, konditermi edzésen. Pontosabban, nem olyan látványos a fejlődés, mert főleg a törzs-vállizomzat a cél, de mindenképpen erősödsz mindenhol. Véleményem szerint, a Thai box hajlékonysága, mind a Fegyencedzéshez, mint saját testsúlyos mozgáshoz, és a Kettlebellhez teljesen jó lesz, így a teljes mozgástartományt igénybe veszed.
5/8 A kérdező kommentje:
És akkor nyugodtan használhatok tömeg növelő étrendet mind e mellett ?
2012. szept. 17. 06:05
6/8 anonim válasza:
Igen, csak azt tanácsolom, edzés előtt 2 órával már ne egyél. :) Elég a golyóval küzdeni, nem kell még pluszban a gyomroddal is.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat .
2012. szept. 17. 15:12
8/8 A kérdező kommentje:
Amit még elfelejtettem megkérdezni .
Használjak táplálék kiegészítőket és ha igen milyet creatin,tömeg növelő vagy fehérje ?
2012. szept. 17. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!