Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 17 éves vagyok,185 centi és...

17 éves vagyok,185 centi és 58 kiló -> gondolom mindenki sejti, hogy az átlagnál néhányacska kilóval véznább vagyok :D . ,?

Figyelt kérdés

Kérdés: meddig kell gyúrnom szerek nélkül, hogy nagyjából ilyen legyek:

[link] és ha abbahagyom a gyúrást így szerek nélkül leeresztek olyanra, amilyen most vagyok? :D

2012. szept. 15. 14:37
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
szereken és porokon belül: tömegnövelő akármi, szteroid :D amit a lakóhelyem körül minden kis sszarospöccsű szed, hogy kevesebb edzéssel is ''vageszok'' legyenek
2012. szept. 15. 15:04
 12/18 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy fogalmad sincs neked se hogy ezek mik. A szteroid nem egyenlő a táplálék kiegészítőkkel. Táplálék kiegészítő:Fehérje,Tömegnövelő,Kreatin és egyéb.A táplálék kiegészítők nem károsak a szervezetre...

Ezt meg neked írták: [link]

2012. szept. 15. 15:07
 13/18 *Glissade* ***** válasza:
Akkor most melyik akarsz lenni, a kis fiú a kérdésednél, vagy az Akonyatból a srác?:D
2012. szept. 15. 15:08
 14/18 anonim ***** válasza:

A tömegnövelő és a fehérje nem kox, nem szteroid ne keverd össze! Ezek sima élelmiszerek, ezektől nem leszel izmos edzés nélkül, sőt kevés edzéssel sem. Nem kell félned, hogy túl izmos leszel. Nem úgy van, hogy felkelsz másnap és rádugrott 10 kg izom. Ahhoz évek kemény melója kell és belőtt étrend.

Ezt neked írták: [link]

2012. szept. 15. 15:09
 15/18 A kérdező kommentje:
melyik akarok lenni? hát most a ''kissrác'' styl a divat :D legalábbis errefelé hódít, minta répa de egy jó idő mulva a másik csávó szóba jöhet max. :D
2012. szept. 15. 15:15
 16/18 *Glissade* ***** válasza:

Való igaz, mindig reális célokat kell kitűzni magad elé:)

Ne használj semmi féle port, csak edd meg amit anyuci eléd rak, majd kérj még belőle! Részesitsd előnyben a húsokat, vagy bármilyen állati eredetű ételt:)

Ezekből pláne egyél jó sokat:)

Ha ez meg van, akkor végezz saját testsulyos edzést, mondjuk 2 naponta, erre lehet könyvet is letölteni, amit ajánlottak előttem:)

Majd esténként kötelező olvasmányként, olvasd a Bodybuilder. hu oldat! (előőtem már linkelték)

Majd pár hónap múlva keress egy konditermet, és célozd meg az Alkonyatos srác alakját, az elöbbi oldalon leírt információk alapján!

2012. szept. 15. 15:23
 17/18 anonim ***** válasza:
Azt a cikket mindenképp olvasd el amit a 12-es linkelt. Kérlek.
2012. szept. 15. 16:05
 18/18 poiu ***** válasza:

Ez nem így működik.

1) 17 éves vagy: ebben a korban bármi erőedzést csinálsz, erősödsz, és az eredmény nem tűnik el.

2) Általában: az edzéstől nem szaporodnak az izomsejtjeid, hanem egy sejtben több rost alakul ki + több tápanyag + víz= nagyobb izomtömeg. Ha szüntelteted az edzést, egy jó ideig csak a tápanyag és a víz mennyisége csökken (=kisebb térfogat), de a rostok száma nem. Ezért van az, hogy ha megint nekiállsz edzeni, nagyon gyorsan eléred azt, amikor abbahagytad (az izom emlékezete). De minek ennyit vacakolni ezen? Baromi magas vagy, és ehhez képest véznuska. Vágj bele, élvezd, ne az érdekeljen, hogy mi lesz 30 év múlva. (Lesz 6 gyereked és elhízol :-)

2012. szept. 15. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!