Van valami Scitec Mega Daily Onehoz hasonló összetételű és árfekvésű multivitamin, amitől egy csöppet kevésbé lehet fulladásban elhalálozni? :D
Nagy a Mega Daily One? Na ilyet sem hallottam még! Akkor mit szólsz egy Omega 3 tablettához, vagy egy aminosav kapszulához? :) Az nagy csak igazán. :)
Viccet félretéve, esetleg Vitabolic, ami egyszemes kiszerelésű, de, Daily One-nál nem nagyon van kisebb.
:O Bakkersára, akkor meg fogok dögleni! van omega hármom, hosszra hasonló, de keskenyebb, és csúszik is, azzal nincs gond. A Ca-Mg is kicsit kisebb, azzal sem volt, az ízületvédő meg sokkal kisebb. A régi Peakes bétaverziós szmötyi is picike volt. Aminosav kapszulát még nem láttam élőben, de úgyse jutok el olyan szintre, hogy szükségem legyen rá :D Talán az lehet az MDOval a bibi, hogy elég kemény és műanyagízű az a burok :\
A vitabolic sokkal drágább, ugyan kicsivel több van benne, de 30 darab kétezer forint. Amit még néztem régebben az a Daily Vita-Min volt szintén a Szent Scitectől, kb annyi van egyben, mint két MDO-ban, árra is ugyanott van, mintha napi 2 MDO-t szednék.
Szükséges ennyi mennyiség? Mert akkor lehet bepróbálkozok azzal.
A Pakkokkal meg az lenne a vicc, hogy akkor napi hétszer fulladnék meg xD
Konkrétan vitaminból érdemes nagyobb mennyiségeket szedni, napi egy szem MegaDO éppen arra elég, hogy legyen benned egy szem, tehát nemsokra. Én napi hármat szedtem pl.
Amit mondtál, azzal érdemes lenne akkor bepróbálkozni, de szerintem teljesen nyugodtan mehetne abból is a két szem.
Nincs jobb!! Lány vagy vagy Fiú hogy nyafogsz :P ? X"D
Ne törödj te azzal a lényeg hogy megéri és késsz! Nagy nem kicsi de ne penyéskedj nyeljed oszt késsz ovis! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!