A 100% Whey Protein Professional-höz hasonló, gyors felszívódású, jó minőségű, ám kedvezőbb árfekvésű terméket tudtok ajánlani?
Kezdő vagyok, tömegelnék, tejsavó fehérjét, valamint dextrózt terveztem étrendkiegészítőnek.
Ezek mellé tervezem Multi Pro-pak vásárlását is. Többek között érdekelne az is, vajon az ebben lévő omega-3 zsírsavak megfelelő mennyiségben vannak-e jelen.
A Scitec 100% whey protein professional változata csak annyiban profi:
- whey koncnterátum és izolátumból áll
- emésztőenzimeket tartalmaz,
- Shuttle2” (dextróz, L-glutamin, taurin) ez van még benne plusszban.
Összehasonlítás végett, egy valóban profi protein, szinte ugyan azon az áron:
HiTec Whey C6
- hat féle whey alapanyag (WPC, WPI, WPH)
- 100g-ban (47g EAA, 28g BCAA),
- a proteinhez hozzáadott L-leucin, Glutamin,
- ebben van a legtöbb hydrolizátum,
- adagonként 60mg beta-ecdysterone,
- 6600mg glutamin adagonként,
- 0,89g szénhidrát/adag,
- 0,44g zsír/adag,
- 30mg emésztőenzim/adag,
- hozzáadott cukor nélküli.
Vannak kedvezőbb áarú proteinek, pl. Stillmass 6:3:1, Twinlab whey fuel, Biotech nitro pure whey gold.
Az omega3 zsírsavaknál az a lényeg, hogy min. 300mg legyen összesen az EPA és DHA zsírsavak mennyisége.
Rengeteg fehérjém volt már, elgtöbbször nagy adagok. A sorrend a következő:
1. Whey c6
2. Stillmass 6:3:1
3. VPX syngex
4. Carnivor
5. Enzy fusion
Persze az ON whey viszi a pálmát, de szerintem az nem a megfizethető kategória... A WPP is jó fehérje, de az általam felsoroltak sokkal jobban ár-érték arányban és jobban is hoztak nekem mint az szkájtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!