Vin Diesel alakjához hasonló fizikumot naturálon ellehet érni?
Köszönöm!Én is így gondoltam, mert jó hogy pár szögből lefotózva, beleszerkesztve a képekbe stb. elég durvának néz ki, viszont filmekben, a legtöbb "képkockán" nem látszik annyira kidolgozottnak,inkább csak tömegesnek.
"The Rock" fizikumához már valószínű kellenek okosságok, a halálosabb iramban-ötödik sebesség c. filmben picit komoly fizikumot mutatott...
igen el lehet érni.
az abban a filmben nagyon csaltak egyébként diesellel.
próbálták nagynak mutatni de közben meg jóval kisebb the rock tól.
14cm magasság különbség van a ha jól tudom /rock 196,diesel 182cm/ meg súlyban is biztos van vagy 35 kiló különbség minimum.
Ezt hogy érted hogy "próbálták nagynak mutatni"?
Mikor Rock-al szemben áll, vagy egy képkockán van, próbálták olyan szögekből felvenni, vagy esetleg Diesel-en egy vastagabb talpú cipő lehetett (plusz pár centi a magasságra) ilyesmi?
Egyébként igazad van, jól írtad az adatkülönbségeket, valamelyik nap rá kerestem.
Köszönöm a válaszokat!
igen,a nagy magasság különbséget is próbáltál titkolni /volt hogy egymás előtt álltak és egy magasságban volt a szemük/.
a filmesek ilyenek,csalnak ahol tudnak.
bruce wilisről is azt mondták hogy nem is olyan magas mint amilyennek a filmekben próbálják mutatni.
a fókusznak nyilatkozta egy csávó aki itt pesten találkozott vele forgatásnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!