17 éves vagyok,185 centi és 58 kiló -> gondolom mindenki sejti, hogy az átlagnál néhányacska kilóval véznább vagyok :D . ,?
Kérdés: meddig kell gyúrnom szerek nélkül, hogy nagyjából ilyen legyek:
[link] és ha abbahagyom a gyúrást így szerek nélkül leeresztek olyanra, amilyen most vagyok? :D
Hát ehhez nem sokat kell edzeni. Kb. nulla izom van a gyereken.
Te pár hónap alatt izmosabb lehetsz tömegnövelő étrenddel és edzéssel.
tudom, hogy nem kell sokat nem akarok kigyúrt leni, csak egy forma kéne :D
és ha abbahagyja bármilyen legyen is az illető mondjuk pár év múlva 120 kiló tiszta izom :DD akkor leereszt? :D (bármilyen por, vagy szer nélkül)
Pár év alatt senki nem lesz 120kg szálka izom, még koxal sem.
Ha abbahagyod az edzést, akkor leépül az izom mivel a szervezet nem tart fenn feleslegesen energiaigényes izomtömeget.
De ne így állj hozzá, hogy majd abbahagyod, így nincs sok értelme elkezdeni.
Kérdező, te súlyos tévedésben vagy! Ha nem nehezítesz a gyakorlatokon, akkor nem fogsz még izmosabb lenni!
Tehát simán meg maradhatsz a neked tetsző formánál.
De ha ilyen testet szeretnél, mint ami ennek a kissrácnak van, akkor javaslom, hogy inkább menj el valamilyen aerobikra, azt örök életedre csinálhatod, és ilyen maradt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!