Sz. Edző nélkül is lehet ilyen hátam? (kép) 22/L
Hát nem is szeretnék löttyedt bőrt, meg narancsbőrt, el vagyok halva , hogy saját korosztályomban , meg még tőlem fiatalabb tini lányok tömege narancsbőrös :O
ez a "amíg a kívánt méretet el nem éred addig tömegelj" ez a számomra már jó méret ?
és utána kezdjek szálkásítani ?
Tömegeléskor egyelőre elég lesz egy multivitamin, pl mega daily one és edzés utánra egy jó tejsavóprotein + gyors szénhidrát (dextróz, vitargo, supercarb fast, carbo x, stb)
De csak edzés után menjen gyors szénhidrát a proteinhez.
Reggel zabpehelyhez tegyél proteint.
Több jó fehérjekészítmény van: Whey c6, Peak whey fusion, Stillmass 6:3:1, Scitec 100% whey prof, Biotech nitro pure whey gold, Twinlab whey fuel, Dymatize elite whey, Optimum Nutrition 100% whey gold, VPX Syngex, stb..
Tömegnövelő étrend: napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg szénhidrát (ch).Lányoknak 3-4g*testtömegkg ch!
Ezekből kellene leginkább összerakni:
fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.
ch: zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.
zsír: omega3, lenmagolaj.
Itt találsz tömegnövelő étrendeket is: [link]
Már megijedtem a neved olvasván :D:D:D
Nagyon hajlok az edző felé, és tényleg a helyes edzés miatt, inkább erre költöm a pénzem, nő lévén képes vagyok sok csacskaságra költeni, szóval ez meg nekem hasznos lenne :)
Köszi a válaszokat , segítségeket !
Most csak a hátra éleztem ki a kérdést, szerintem azt nehezebb elérni, hogy szép legyen, mint egy bicepszet, edzek én mindenre , csak első tényleg a popsi és vádli volt nálam, ott fejlődtem egész szépen és ez motivált !
Nézem én is a videókat a youtube-on , de ezt az edzőt még meggondolom azért .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!