Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Sz. Edző nélkül is lehet...

Sz. Edző nélkül is lehet ilyen hátam? (kép) 22/L

Figyelt kérdés

[link]

[link]

#izmoshát
2012. szept. 11. 17:36
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:

Hát nem is szeretnék löttyedt bőrt, meg narancsbőrt, el vagyok halva , hogy saját korosztályomban , meg még tőlem fiatalabb tini lányok tömege narancsbőrös :O

ez a "amíg a kívánt méretet el nem éred addig tömegelj" ez a számomra már jó méret ?

és utána kezdjek szálkásítani ?

2012. szept. 11. 20:09
 32/42 anonim ***** válasza:
Igen, ez a számodra kellő méret, de érdemes kicsit annál tovább menni, mert szálkásításnál ebből fog lejönni némi zsír és sajnos kevés izom is. Ezt nem lehet nagyon megúszni naturálban, csak lehet csökkenteni megfelelő szálkásító diétával és tápkiegekkel: protein, glutamin, bcaa, hmb.
2012. szept. 11. 20:15
 33/42 A kérdező kommentje:
na ezeknek a tápkiegeknek utána nézek , hogy mi mi, és segítettek még abban mikor mit és mennyi kell szedni ?
2012. szept. 11. 20:17
 34/42 anonim ***** válasza:

Tömegeléskor egyelőre elég lesz egy multivitamin, pl mega daily one és edzés utánra egy jó tejsavóprotein + gyors szénhidrát (dextróz, vitargo, supercarb fast, carbo x, stb)

De csak edzés után menjen gyors szénhidrát a proteinhez.

Reggel zabpehelyhez tegyél proteint.

Több jó fehérjekészítmény van: Whey c6, Peak whey fusion, Stillmass 6:3:1, Scitec 100% whey prof, Biotech nitro pure whey gold, Twinlab whey fuel, Dymatize elite whey, Optimum Nutrition 100% whey gold, VPX Syngex, stb..

Tömegnövelő étrend: napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg szénhidrát (ch).Lányoknak 3-4g*testtömegkg ch!

Ezekből kellene leginkább összerakni:

fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.

ch: zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.

zsír: omega3, lenmagolaj.

Itt találsz tömegnövelő étrendeket is: [link]

2012. szept. 11. 20:23
 35/42 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek, ha valamit nem értek kiabálok !:D
2012. szept. 11. 20:30
 36/42 NagyonGonosz ***** válasza:
Ha van pénz akkor nyugodtan fizess személyi edzőt főleg amíg megtanulod a gyakorlatok helyes formáját, mert pl a felhúzás, guggolás, döntött törzsű evezés és társai könnyen sérüléshez vezethetnek ha nem jó a kivitelezés. Na meg az alapok, hogy milyen egy szabályos fekvenyomás stb, hogy a lehető leghatékonyabb módon végezd a gyakorlatokat ne csak mondjuk 70%-os hatékonysággal.
2012. szept. 11. 20:47
 37/42 A kérdező kommentje:

Már megijedtem a neved olvasván :D:D:D

Nagyon hajlok az edző felé, és tényleg a helyes edzés miatt, inkább erre költöm a pénzem, nő lévén képes vagyok sok csacskaságra költeni, szóval ez meg nekem hasznos lenne :)

2012. szept. 11. 20:55
 38/42 anonim ***** válasza:
Azért jó volna, ha másra is gondolnál, van még más izomcsoportod is a hátadon kivül, és azt is ugyanolyan keményen kell edzeni, hogy arányos legyél. Személyi edző meg jó dolog, de az se baj ha elkövetsz pár hibát néha, mert annyira nem tudsz rosszul csinálni valamit, hogy sokat ártasz vele. Sokat kell olvasni a témában, és próbálgatni a dolgokat. Nekem semmi sem segítet annyit, mint a Kai Greene és Jay Cutler edzésvideói. A személyi edzőre szánt pénzt, meg kölsd jó kajára és kiegre.
2012. szept. 12. 00:32
 39/42 anonim ***** válasza:
Ja és még valami, gurtni kötelező.
2012. szept. 12. 00:36
 40/42 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat , segítségeket !

Most csak a hátra éleztem ki a kérdést, szerintem azt nehezebb elérni, hogy szép legyen, mint egy bicepszet, edzek én mindenre , csak első tényleg a popsi és vádli volt nálam, ott fejlődtem egész szépen és ez motivált !

Nézem én is a videókat a youtube-on , de ezt az edzőt még meggondolom azért .

2012. szept. 12. 08:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!