Sz. Edző nélkül is lehet ilyen hátam? (kép) 22/L
na nekem az első is tökéletes lenne :D
fehérje, zabpely és edzés után dextrózon kívül nem akarom és nem is fogok mást szedni, de akkor hasonló magamtól is menni fog ha jó az edzéstervem és az étrendem ?
én azért ennyire tragikusnak nem látom a helyzetet , mint te utolsó :D ahova járok terembe sok lánynak ilyen háta van, mind személyi edzőhöz jár, igaz nem tudom hány év alatt érték el, de látom nagyon kemény edzéseik vannak, ezért foglalkoztat a kérdés, hogy magamtól menne e egyáltalán ?!
Nem vagyok az a feladom mert nekem úgy sem lehet típus ... ne húzzatok le :D:D:D
Értem, és ha elmegyek egy edzőhöz ő meg fogja nekem mondani, hogy miket tömjek magamba, ha ezt akarom elérni ? akkor inkább maradok az izmos hátnál, de nem kell pukli :D
amúgy Óbuda Gate ide járok .
Megmond az mindent, ha jót fogsz ki, meg persze megmondja az árát is, ami a sok magadbatömnivalóval együtt nem óccó. Szerintem nincs rá feltétlenül szükség, ha tudsz helyesen edzeni, tudsz étkezni, akkor max körbenézel a kiegek világában, és pár egyszerű okossággal sokra viheted. (:
Mióta csinálod egyébként?
Egyszerűbb ha elolvasod az alapokat és akkor nem kell kidobni a pénzt személyi edzőre sem.
Meg ha már izmos nők:D
http://www.youtube.com/watch?v=TMa8lA05EmM&feature=player_em..
Két helyen is dolgozok, nem panaszkodok , szóval azért tudnék rá áldozni , van egy keret a fejemben ami megérné havonta, meg meggyőződésem, ha fél évig járnék vagy egy évig , akkor helyesen megtanulnék minden gyakorlatot és a hajtást is, nem ? szóval nem nagyon látom őket pihengetni és ha meg magamnak megyek azért hajlamos vagyok elcsacsogni közbe közbe :O
na igen tápkiegek, de hol kezdjem a keresést, meg mit ? Még ami szedek az a Scitec Multi Pro Pak-ja, de az csak multivitamin, mondjuk én mióta szedem nem voltam még beteg , még megfázva sem !
Novemberben kezdtem és azért, mert semmi popóm nem volt, egy szál bél voltam , sikerült híznom azóta 8 kilót és már van popóm is :D
Igazából eddig heti kétszer jártam csak, mert a fő tényleg a popóm volt és vádli, a másik alkalommal bicepsz tricepsz és hát, kis mell, de főleg inkább kar .
Hasazást most kezdtem el, de azt csak otthon nyomom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!