Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Sz. Edző nélkül is lehet...

Sz. Edző nélkül is lehet ilyen hátam? (kép) 22/L

Figyelt kérdés

[link]

[link]

#izmoshát
2012. szept. 11. 17:36
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
A másodikat nem tudod elérni szteroid nélkül. Az elsőt az még lehetséges szerintem.
2012. szept. 11. 17:44
 2/42 anonim ***** válasza:
100%
És ahhoz is irtó jó genetika szükségeltetik, a személyiedző itt a legkisebb faktor.
2012. szept. 11. 17:46
 3/42 A kérdező kommentje:

na nekem az első is tökéletes lenne :D

fehérje, zabpely és edzés után dextrózon kívül nem akarom és nem is fogok mást szedni, de akkor hasonló magamtól is menni fog ha jó az edzéstervem és az étrendem ?

2012. szept. 11. 17:47
 4/42 anonim ***** válasza:
Nem tartom valószínűnek, és hogy hasonló legyen, az is beletelik pár évbe, de sanszos, hogy kéne egy kis kreatin is (ami legális tápkieg). Szerintem egyik sem naturál.
2012. szept. 11. 17:48
 5/42 A kérdező kommentje:

én azért ennyire tragikusnak nem látom a helyzetet , mint te utolsó :D ahova járok terembe sok lánynak ilyen háta van, mind személyi edzőhöz jár, igaz nem tudom hány év alatt érték el, de látom nagyon kemény edzéseik vannak, ezért foglalkoztat a kérdés, hogy magamtól menne e egyáltalán ?!

Nem vagyok az a feladom mert nekem úgy sem lehet típus ... ne húzzatok le :D:D:D

2012. szept. 11. 17:53
 6/42 anonim ***** válasza:
Figyu, nem lehúzásként írom, ha az lenne a célom, azzal kezdtem volna, hogy ne legyél ilyen undorító férfias :D De nem írom, mert izmoscsajok foreva! És hova jársz te, hogy ilyenek vannak? :D Az egy dolog, hogy így néznek ki, de ha személyi edzőre futja, akkor biztos több van ott a fehérje+szőlőcukor+zabpehely kombónál...
2012. szept. 11. 17:57
 7/42 A kérdező kommentje:

Értem, és ha elmegyek egy edzőhöz ő meg fogja nekem mondani, hogy miket tömjek magamba, ha ezt akarom elérni ? akkor inkább maradok az izmos hátnál, de nem kell pukli :D

amúgy Óbuda Gate ide járok .

2012. szept. 11. 18:03
 8/42 anonim ***** válasza:

Megmond az mindent, ha jót fogsz ki, meg persze megmondja az árát is, ami a sok magadbatömnivalóval együtt nem óccó. Szerintem nincs rá feltétlenül szükség, ha tudsz helyesen edzeni, tudsz étkezni, akkor max körbenézel a kiegek világában, és pár egyszerű okossággal sokra viheted. (:

Mióta csinálod egyébként?

2012. szept. 11. 18:06
 9/42 anonim ***** válasza:

Egyszerűbb ha elolvasod az alapokat és akkor nem kell kidobni a pénzt személyi edzőre sem.

[link]

Meg ha már izmos nők:D

http://www.youtube.com/watch?v=TMa8lA05EmM&feature=player_em..

2012. szept. 11. 18:10
 10/42 A kérdező kommentje:

Két helyen is dolgozok, nem panaszkodok , szóval azért tudnék rá áldozni , van egy keret a fejemben ami megérné havonta, meg meggyőződésem, ha fél évig járnék vagy egy évig , akkor helyesen megtanulnék minden gyakorlatot és a hajtást is, nem ? szóval nem nagyon látom őket pihengetni és ha meg magamnak megyek azért hajlamos vagyok elcsacsogni közbe közbe :O

na igen tápkiegek, de hol kezdjem a keresést, meg mit ? Még ami szedek az a Scitec Multi Pro Pak-ja, de az csak multivitamin, mondjuk én mióta szedem nem voltam még beteg , még megfázva sem !

Novemberben kezdtem és azért, mert semmi popóm nem volt, egy szál bél voltam , sikerült híznom azóta 8 kilót és már van popóm is :D

Igazából eddig heti kétszer jártam csak, mert a fő tényleg a popóm volt és vádli, a másik alkalommal bicepsz tricepsz és hát, kis mell, de főleg inkább kar .

Hasazást most kezdtem el, de azt csak otthon nyomom :)

2012. szept. 11. 18:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!